7 коментара
scifiedufesttitle

Спечели със SciFi.bg, ЧоБи и Фестивала на българското образование

На 25, 26 и 27 април ще се проведе Фестивала на българското образование в пространството пред, около и под НДК. SciFi.bg ще се представи на един щанд с Човешката библиотека, а всеки втори посетител ще спечели награда!

Изображение с име: 0823И тази година SciFi.bg ще участва на Фестивала на българското образование! Миналата година направихме своя дебют там, а събитието посетиха няколко хиляди български ученици – настоящи, завършили и отдавна завършили. Тази година събитието обещава да е още по-голямо и интересно, като нашият екип отново няма да изпусне веселбата.

Нещо повече, за второто ни посещение на фестивала сме подготвили игра в партньорство с Човешката библиотека, от която всеки втори може да спечели. На нашия щанд отново ще присъства Зипи, макар и индиректно – чрез кутията си. В нея ще има билетчета с уникален код. Всеки посетител може да изтегли по едно билетче за трите дни на фестивала и да го регистрира в сайта ни до 1 май. Заедно с въвеждането на кода ще има и поле за избор на награда – електронна книга от Човешката библиотека. 50% от кодовете ще бъдат печеливши, което значи, че всеки втори участник печели!

За да сме сигурни, че всеки тегли само по веднъж, ще бием по един печат на ръката на всеки участник когато взима своето билетче.

На фестивала още ще се проведе и награждаването на най-добрите от Копнежа за ученическо творчество. Тази година имаме двама отличени – те ще получат грамоти и плетени Зипита.

Освен всичко друго, на място ще събираме и въпроси към някои от най-интересните български фантастични автори, с които смятаме да проведем интервюта за дните около 24 май! Харесали сме си Людмила Филипова, Николай Теллалов, Андрей Велков, Иван Русланов, Анатоли Кръстев, Тодор Касабов и Бранимир Събев.

А дори да не искате да участвате в играта или да задавате въпроси на българските писатели, можете просто да дойдете и да ни намерите, за да се запознаете с нас! Ще има наш представител и през трите дни. Очакваме ви!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата