5 коментара
tvscifibg

Трейлъри за Orphan Black s5, Sense8 s2, 12 Monkeys s3

Клонингите са готови за бой, Сенсейтите още се опознават, а битката срещу 12-те маймуни продължава.

Orphan Black ще завърши тази година, а за да подготви наистина достоен финал екипът дори си взе няколко месеца допълнително (новите серии излизат лятото, а не пролетта както обикновено). В течение на четири сезона „сестрите“ и техните близки се сплотиха и превърнаха в истинско семейство, в което всеки е готов да умре за другия. Сара, Косима, Алисън и Хелена ще минат през всякакви препятствия, ще колят и ще бесят, ще разкрият всички мистерии, за да знаят, че тези, които обичат, са добре. Именно това подчертава първия трейлър към последния сезон. Той е едновременно драматичен и динамичен, също като най-добрите епизоди от сериала. И не е изненада, че в 95% от времето показва само Татяна Маслани в различните й образи – феноменалната актриса, а вече и горда носителка на награда Еми, която изнася на гърба си амбициозния проект. Първият епизод от последния сезон на „Клонинги“ излиза на 11 юни наше време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сестри Уашовски ни изненадаха със специален коледен епизод на Sense8, но приключението и пътят към себепознанието на сенсейтите ще продължи с пълна пара в предстоящия втори сезон. Те също имат мистериозна корпорация, която трябва да преборят, за да заживеят щастливо и спокойно, но тяхната война тепърва започва. През дебютната си година сериалът имаше затруднения в това да балансира общата история с индивидуалните сюжети на всеки от персонажите си, не бързаше да стигне накъдето и да се е запътил и не представи достатъчно осезаема заплаха за грозда от телепатично свързани момчета, момичета и транссексуална. Ако се съди по трейлъра, втори сезон ще поправи това. При всички положения, тази година ще си проличи има ли хляб в този интригуващ проект или все нещо няма да му достига. „Осмо чувство“ продължава на 6 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Историята на Джеймс Коул и неговите близки от постапокалиптичното бъдеще от 12 Monkeys също продължава по драматичен начин. В следващите епизоди, които ще бъдат излъчени наведнъж като част от нестандартен програмен ход на Syfy, Джеймс и Касандра ще се срещнат със своя син и ще научат, че цялата бъркотия около пътуването във времето се дължи на самите тях. Трейлърът мъдро припомня как са започнали нещата, след което показва какви вълнуващи обрати можем да очакваме от предстоящите епизоди. „12 маймуни“ ще излъчи следващия си сезон накуп между 20 и 22 май наше време.

https://www.youtube.com/watch?v=RowTeB-q4uo

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата