Спечели с Люси!

lucy posterНа 1 август по кината излиза новият филм на Люк Бесон, „Люси“! В него героинята на Скарлет Йохансон ще открие какво ще стане и какви суперсили ще придобие, ако мозъкът й започне да функционира с пълния си капацитет.

 

 

ИГРАТА ЗА ДВОЕН БИЛЕТ ЗА КИНО ПРИКЛЮЧИ! СПЕЧЕЛИХА ЦВЕТАНА ВЪЛЧЕВА И ВЕЛИЧКА Х. ЧЕСТИТО!

 

 

Повече за филма научете тук.

Правила за участие:

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие имат всички български граждани, с изключение на служителите на SciFi.bg и Форум Филм България, както и членовете на техните семейства. Всяко лице, отговарящо на тези условия, може да се регистрира за участие в настоящата игра само веднъж.

3. В рамките на настоящата игра участниците трябва да посочат правилно кое от момчетата в задачата с коя суперсила разполага. Победителите в играта се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват всички участници, успели да попълнят правилния отговор.

4. Играта е позиционирана на адрес: //scifi.bg/igra-lucy/

5. Периодът на провеждане на играта е от 21 юли 2014 г. до 21:00 на 29 юли 2014 г.

6. Наградите са за два двойни билета за 3D прожекция на филма „Люси” в кината на Cinema City и Арена, като всеки от тях ще отиде при един победител (двама победители общо).

7. Двамата победители ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта www.scifi.bg на 30 юли 2014 г.

7.1. Победителите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали. В случай, че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, които победителите са оставили за контакт, или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

7.2. Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Люси“, са длъжни в двудневен срок след уведомяването им за наградата да се свържат с организаторите на посочените от тях координати и да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.

7.3. Билетите, раздавани в рамките на играта, са валидни в периода от 4 август 2014г. до 17 август 2014г. включително и са за киното, което участниците са посочили в отговора на е-мейла, уведомяващ ги за спечелването на наградата.

7.4. Билетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино, срещу документ за самоличност.

7.5. Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.

7.6. Организаторите не носят отговорност за непотърсени или потърсени ИЗВЪН упоменатия срок билети.

7.7. Организаторите не поемат отговорност, в случай, че победителят не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

9. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта.