CAST - 'Vampire Diaries' new TV serie

Нина Добрев призна за Иън Съмърхолдър

След близо месец и половина отсъствие, хитовата фентъзи сага на CW – „Дневниците на вампира“, се завръща в телевизионния ефир.

Нина Добрев и колегата й Иън Съмърхолдър все още не разкриват какви точно са взаимоотношенията по между им, но всички фенове на хитовия сериал „Дневниците на вампира“ нямат търпение двамата официално да обявят, че са заедно.

Изображение с име: 4097540364_ba39a4fcc9
Снимка от туитъра на Нина

 

Всички с интерес проследяват всяка крачка на „вампирите“, и според най-наблюдателните  Нина Добрев е разкрила във Facebook че има връзка с колегата си, защото публикувала снимка, на която определено двамата не крият чувствата си един към друг.

Дали това е така, все още не е потвърдено официално. За сметка на това след близо месец и половина отсъствие, хитовата фентъзи сага на CW – „Дневниците на вампира“, се завръща в телевизионния ефир.

 

 

Изображение с име: 2ed5tgg

Верни на старата максима, че сексът продава, продуцентите на поредицата заложиха на доста горещо промо видео в подкрепа на старта, озаглавено Got Wood, в което всички главни действащи лица излъчват стилна еротика.

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата