2 коментара
Ходещите мъртви

Мъртвите ще се разходят отново наесен

Очакват ни 13 нови епизода от „Живите мъртви“, за които продуцентите вече загатнаха някои сюжетни линии.

Изображение с име: Мъртвите ще се разходят отново наесенThe Walking Dead ще се завърнат за втори сезон в края на октомври или началото на ноември. Групата оцеляващи в свят, завладян от зомбита, ще мине през нови изпитания в следващите 13 епизода.

За да ни минава по-лесно времето докато дългоочакваното завръщане по американската телевизия AMC (а нищо чудно и тук по Fox Crime, които миналата година излъчиха сезона само с 1 ден закъснение от щатската премиера) се осъществи, продуцентите и актьорите често пускат новини за бъдещото развитие на сериала, които да поддържат интереса. Така например Робърт Киркман, изпълнителният продуцент, обещава да показва по-често Андреа (изиграна от Лори Холдън – „Досиетата Х“, „Сайлънт Хил“, „Фантастичната четворка“, „Мъглата“). Оцелялата сестра ще се окаже най-силният герой от цялата група. От беззащитна девойка, която не може да намери предпазителя на пистолета, ще се превърне в силна жена, уважавана дори от мъжете, лидери на групата.

Не е ясно дали любимци на феновете от комиксите ще се добавят към състава, нито пък е ясна съдбата на Шейн, който в комиксите отдавна е умрял. Поради интереса към героя и уменията на актьора Джон Бернтал продуцентите са изменили историята от оригинала и са го запазили жив. Това само по себе си означава, че никой няма представа какво ще се случи с него по-нататък.

Продуцентите обаче обещават, че втори сезон ще бъде по-напрегнат, както и че ще остане сравнително верен на развитието на сюжета от комикса, което в комбинация с по-задълбоченото разкриване на личностите на героите им е донесло големият рейтингов успех.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата