Мъже в черно

"Мъже в черно" ще има трета част

Агенти Джей и Кей ще се върнат в кината на 25 май 2012 г.

Изображение с име: "Мъже в черно" ще има трета частСлед „Ловци на духове ІІІ“, СайФайБГ научи за възраждането на още една култова поредица от близкото ни минало. Уил Смит, Томи Лий Джоунс и Ема Томпсън ще се завърнат за трети филм на „Мъже в черно“. Също като „Ловци на духове ІІІ“, филмът ще излезе по кината през 2012 г, но за разлика от него си има и точна дата – 25 май. Също като „Ловци на духове“ продукцията минава не без проблеми. След немалко спорове по сценария и паузи в продукцията е взето решение да се викне Дейвид Кьоп („Спайдърмен“, „Мисията невъзможна“, „Джурасик парк“), за да пренапише сценария.

Според основната идея, героят на Уил Смит агент Джей ще се върне в 1969 година, където ще срещне по-млади версии на партньора си агент Кей и шефката на отдела – Оу. Интересното (и може би леко обидното) е, че Ема Томпсън, която играе съвременната версия на Оу, е била на 10 години през въпросната 1969 година. Въпреки това, според сценария там тя е млада секретарка, изиграна от 28-годишната Алис Ийв. Към актьорския състав се присъединяват още и небезизвестните Алек Болдуин и Никол Шерцингер.

Филмът бележи завръщането на Уил Смит към киното след 4-годишна пауза.

Времето ще покаже дали Сони ще успеят да спазят обещаната дата въпреки проблемите около продукцията, както и дали филмът ще се хареса на феновете.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата