Смърфовете 2011

Смърфовете нападат Ню Йорк

Помните ли това детско? Достатъчно ли сте пораснали, за да не ви заинтересува новия филм?

Изображение с име: Смърфовете нападат Ню ЙоркПомните ли това детско? Малки сладки сини човечета, които ни забавляваха от магическия си свят? Е, това лято злият магьосник Гаргамел ще  ги изгони оттам и те ще дойдат в нашия свят. И то не къде да е, а в Централния парк на Ню Йорк. Това няма да стане никак тихо и незабелязано. Те ще трябва да оцелеят в нашата реалност, но и да намерят път обратно към селото си преди Гаргамел да ги е проследил и довършил.

Специално участие във филма ще вземе певицата Кейти Пери, която ще озвучава красива руса смърфка. Нийл Патрик Харис („Как се запознах с майка ти“, „Звездни рейнджъри“) ще бъде в главната роля на човек от нашия свят, който развива особени взаимоотношения със смърфовете. В ролята на съпругата му ще бъде Джейма Мейс („Герои“, „Грозната Бети“, „Епичен филм“).

За да не си мислите, че авторите в сайта съвсем сме се вдетинили, щом пишем за такива филми, ще отбележа, че той обещава да е интересен и развеселяващ за малки и големи. А пък ние все още си се кефим на зрелищни битки с извънземни, чудовища и много кървища. Което пък въобще не е детско =)

http://www.youtube.com/watch?v=hJxWAlNUCZY

Още няма официална дата за България, но в САЩ „Смърфовете 3Д“ ще излезе по кината на 3 август 2011 г.

Изображение с име: Смърфовете нападат Ню ЙоркОригиналният сериал „Смърфовете“ всъщност е от 1981 година и е изцяло детски. Има 9 сезона и продължава то 1989г. Идеята обаче е още по-стара – първият комикс по смърфовете се появява в Белгия на 23 октомври 1958 г. Смърфовете са малки сини човечета, които живеят в къщи от гъби. Предвожда ги татко Смърф. Ежедневието им се състои в опити да избягат от Гаргомел, зъл магьосник, който не мисли нищо добро на мъничетата – опитва се да ги изяде, да ги пороби, да открадне магията им и др. пакости. Малките сини човечета обаче са толкова добри, че след като успешно се защитават от плановете му, помагат и на него да се измъкне от собствените си каши или срещу по-зли от него магьосници.

Анимационният сериал е доста успешен за времето си, става известен на малки и големи. Смърфовете си имат фенклуб, в който хората се боядисват в синьо и си слагат бели панталони и шапки, за да приличат на любимците си. Съществуват и по-извратени интерпретации на идеята, включително и порно със смърфове. Така че тези от вас, които все още си спомнят с носталгия за невинното детско и са разочаровани от идеята то да се смеси с нашия свят, трябва да си помислят дали няма и по-страшни възможности за гавра със сладките смърфчета.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата