theamazingspiderman-scifi.bg

The Amazing Spiderman, ново начало за стара история

Все още може да има неразбрали, но през 2012 ще имаме възможността да се насладим на едно ново начало на старата история за „Човека Паяк“. Името на филма е „The Amazing Spiderman“, а в костюма ще влезе Андрю Гарфийлд.

Все още може да има неразбрали, но през 2012 ще можем да се насладим на поредния „Човека Паяк“. За съжаление или не, той няма да бъде пореден в предишната поредица от 2002-ра, а едно ново пресъздаване на историята. Името на филма е „The Amazing Spiderman“. На режисьорското столче ще седне Марк Уеб, сценарист е Джеймс Вандербилт а в костюма ще се намъкне Андрю Гарфийл, за някои от нас – познат от филма „Социалната мрежа“. Също ще можем да видим и други звезди като Ема Стоун, Рис Айфанс, Денис Лиъри, Кембъл Скот, Ирфан Хан, Мартин Шийн и Сали Фийл.

Андрю признава, че е прекарал дълго време в четене на комикса, за да успее да влезе в ролята подобаващо, на което и ние феновете искрено се надяваме.

Изображение с име: the-amazing-spider-man_01 Изображение с име: the-amazing-spider-man_021

Андрю Гарфийл изглежда доста внушително на тези кадри в костюма. Но ето какво намерихме и в мрежата, няколко папарашки снимки които показват костюма на дневна светлина.

Изображение с име: spidey_set_feb_14Изображение с име: spidey_set_feb_12

 

Определено има видима разлика, но все пак ще се доверим на спокойното излъчване на героя, и ще се изчакаме екипът на филма да си свърши докрай работата.

The Amazing Spiderman се снима в 3D формат, а официалната дата на премиерата е насрочена, за 3-ти юли 2012 год.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата