2 коментара
Heroes

Маси Ока от „Герои“ ще се бори да стане Коректор

Маси Ока, известен с превъплъщението си в Хиро Накамура от сериала „Герои“, ще е звездата в нов сериал. „Коректорите“ започва да се продуцира и ще се бори за място в програмата на телевизия Syfy

Изображение с име: Heroes - Masi Oka
Маси Ока спечели симпатиите на феновете на "Герои"

С нашумяването на „Доктор кой“ и шумното начало на шестия му сезон (или 32-рия, зависи дали броим и старите серии) и с опитите на американците да яхнат всяка вълна на модерното, както ще правят с „Алфите„, не е изненадваща новината за новия проект зад океана. Телевизия Syfy е инвестирала в пилотен епизод на „Коректорите“, сериал, който ще се фокусира върху пътуването във времето и между паралелни вселени. Двама агенти от департамент, наречен „Бюрото на изключенията“ са изпратени в паралелна вселена, където обитават телата на техните идентични копия, с цел да спрат определени събития.

Нещо подобно правеше и Маси Ока в „Герои“ – там Хиро Накамура също пътуваше във времето с цел да предотврати събития, предопределящи неговото настояще. Макар „Герои“ да започна да върви изключително стръмно надолу след втория си сезон, Ока си спечели фенове със симпатичното си излъчване на обикновен scifi фен, който се опитва да използва способностите си по най-добрия начин. Ето защо е логично и наемането му за главен актьор и тук. Освен това, той ще е и изпълнителен продуцент. Сценарист и режисьор пък ще е новакът Алекс Сабети, който дотук се е проявявал само в никому неизвестен кратък филм през 2005.

„Коректорите“ за момента е на етап „пилотен епизод“, така че решението дали от него да стане сериал или не, ще бъде взето по-късно през годината. Но имайки предвид гореспоменатата склонност на Syfy да следва модната тенденция на момента, както и проблемите й със спрените сериали, на които й се щеше да разчита доста по-дълго време („Каприка“ и „Старгейт: Вселена„), по-вероятно е да дадат зелена светлина на Ока и Сабети.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата