Нови трейлъри за някои очаквани заглавия на Спилбърг

„Каубои и извънземни“, „Падащи небеса“, „Тера нова“ и „Супер 8“ са проектите на Стивън Спилбърг, които с нетърпение очакваме да се реализират тази година. Ето как се развиват те.

Стивън Спилбърг определено е доста зает тази година. Освен четирите заглавия, които лично ние очакваме с нетърпение за тази година, човекът работи още по куп други проекти. Но за тях – друг път.

Първо, да обърнем внимание на „Каубои и извънземни“, филма, за който писахме през февруари. Лентата ще пристигне в кината по график, на 29 юли, а по нея вече правят довършителните работи. За да припомни на феновете какво да очакват през лятото, Дриймуъркс и Юнивърсал пуснаха нов трейлър на летния си блокбъстър. Той е по-дълъг от предишния и дава повече насока за сюжета на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=gfKWPNgTUlw

Даниел Крег, Харисън Форд, Оливия Уайлд и Сам Рокуел се съюзяват срещу извънземни нашественици в Дивия Запад.

Отново извънземни нашественици са вдигнали мерника на хубавата ни планета, но тези в „Падащи небеса“ са от успелите. Ноа Уайл, Муун Блъдгууд, Колин Кънингам и Сара Картър трябва да помогнат на остатъка от човечеството да оцелее на планета, която вече не е наша.

Сериалът малко ще закъснее от първоначално обявената дата 10 юни. TNT ще излъчи първия епизод на 19 юни. За утеха, освен горния трейлър, Дриймуъркс пуснаха и 5 минути от първия епизод за свободно гледане. В него няма особени спойлери – показва се това, което вече знаем – смелите бойци на съпротивата се борят за оцеляването на последните живи хора. За който разбира английски:

Друг сериал на Спилбърг, „Тера Нова“ (или „Новата Земя“ според това кое от двете се стори по-подходящо на официалните преводачи, когато му дойде времето да се превежда заглавието на български), ще се олее много повече със закъснението. Той няма да спази обявената по-рано премиера през май, а ще дойде късно есента. Въпреки това, тъй като голяма част от сериала е заснета, а отлагането е с цел дооформяне на специалните ефекти, Фокс си позволи да пусне кратко промоционално клипче.

http://www.youtube.com/watch?v=U6pjr5zy7Kg

Джейсън О`Мара, Стивън Ланг и Шели Кон ще пропътуват хиляди години, за да се върнат в миналото на планетата Земя и да се опитат да я спасят от бъдещето й. Семейство Шанън ще трябва да се сплоти в суров свят, доминиран от динозаври и хора, на които не може да се има доверие.

Иронично, от всички заглавия на Спилбърг, „Супер 8“ идва най-скоро, а от написването на статията досега има най-малко промоционални материали. 10 юни така и така не е далеч, дотогава може да се топлим с тези две скромни и нищо неразкриващи снимки.

 

 

 

 

 

 

Ел Фанинг, Кайл Чандлър, Рон Елдарс и Роналд Емерик ще трябва да се справят с извънземно, нарушаващо спокойствието в градчето им.

Можем да сме благодарни на Стивън Спилбърг за това, че така любезно запълва годината ни с интересни предложения и да му пожелаем все така плодотворна работа и занапред.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |