Stephen Spielberg - Cowboys and Aliens, Falling Skies, Terra Nova, Super 8

Нови трейлъри за някои очаквани заглавия на Спилбърг

„Каубои и извънземни“, „Падащи небеса“, „Тера нова“ и „Супер 8“ са проектите на Стивън Спилбърг, които с нетърпение очакваме да се реализират тази година. Ето как се развиват те.

Стивън Спилбърг определено е доста зает тази година. Освен четирите заглавия, които лично ние очакваме с нетърпение за тази година, човекът работи още по куп други проекти. Но за тях – друг път.

Първо, да обърнем внимание на „Каубои и извънземни“, филма, за който писахме през февруари. Лентата ще пристигне в кината по график, на 29 юли, а по нея вече правят довършителните работи. За да припомни на феновете какво да очакват през лятото, Дриймуъркс и Юнивърсал пуснаха нов трейлър на летния си блокбъстър. Той е по-дълъг от предишния и дава повече насока за сюжета на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=gfKWPNgTUlw

Даниел Крег, Харисън Форд, Оливия Уайлд и Сам Рокуел се съюзяват срещу извънземни нашественици в Дивия Запад.

Отново извънземни нашественици са вдигнали мерника на хубавата ни планета, но тези в „Падащи небеса“ са от успелите. Ноа Уайл, Муун Блъдгууд, Колин Кънингам и Сара Картър трябва да помогнат на остатъка от човечеството да оцелее на планета, която вече не е наша.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сериалът малко ще закъснее от първоначално обявената дата 10 юни. TNT ще излъчи първия епизод на 19 юни. За утеха, освен горния трейлър, Дриймуъркс пуснаха и 5 минути от първия епизод за свободно гледане. В него няма особени спойлери – показва се това, което вече знаем – смелите бойци на съпротивата се борят за оцеляването на последните живи хора. За който разбира английски:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друг сериал на Спилбърг, „Тера Нова“ (или „Новата Земя“ според това кое от двете се стори по-подходящо на официалните преводачи, когато му дойде времето да се превежда заглавието на български), ще се олее много повече със закъснението. Той няма да спази обявената по-рано премиера през май, а ще дойде късно есента. Въпреки това, тъй като голяма част от сериала е заснета, а отлагането е с цел дооформяне на специалните ефекти, Фокс си позволи да пусне кратко промоционално клипче.

http://www.youtube.com/watch?v=U6pjr5zy7Kg

Джейсън О`Мара, Стивън Ланг и Шели Кон ще пропътуват хиляди години, за да се върнат в миналото на планетата Земя и да се опитат да я спасят от бъдещето й. Семейство Шанън ще трябва да се сплоти в суров свят, доминиран от динозаври и хора, на които не може да се има доверие.

Иронично, от всички заглавия на Спилбърг, „Супер 8“ идва най-скоро, а от написването на статията досега има най-малко промоционални материали. 10 юни така и така не е далеч, дотогава може да се топлим с тези две скромни и нищо неразкриващи снимки.

Изображение с име: Super 8, Stephen Spielberg Изображение с име: Super 8, Stephen Spielberg

 

 

 

 

 

 

Ел Фанинг, Кайл Чандлър, Рон Елдарс и Роналд Емерик ще трябва да се справят с извънземно, нарушаващо спокойствието в градчето им.

Можем да сме благодарни на Стивън Спилбърг за това, че така любезно запълва годината ни с интересни предложения и да му пожелаем все така плодотворна работа и занапред.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата