3 коментара
legolas-hobbit-head

Орландо Блум се завръща като Леголас в „Хобитът“

Изображение с име: legolas-orlando-bloom-hobbit-rings

Преди няколко седмици ви разказахме за новите приключения, които очакват Фродо, сега ще ви зарадваме и с още нещо.

Орландо Блум се завръща! Елфските уши и лък на британския актьор ще бъдат на линия отново. Блум най-накрая потвърди, че ще се завърне в ролята на Леголас за „Хобитът“ от Питър Джаксън. Джаксън официално събра вече старата банда.

Продуцентът потвърди новината за завръщането на Блум във фейсбук:

Изображение с име: Орландо Блум се завръща като Леголас в "Хобитът"
Преди 10 години, Орландо Блум създаде емблематичен герой в ролята си на Леголас. Радвам се да обявя днес, че ще прекосим още веднъж Средната земя, с него. Много съм развълнуван от това, че ще работим заедно. Смешното е, че днес аз изглеждам доста по-стар а той – не, предполагам това го прави наистина такъв добър елф.

В момента „Хобитът“ е в процес на заснемане в Нова Зеландия, а Мартин Фрийман е в главната роля. Блум ще се присъедини към останалите актьори от „Властелина на Пръстените“ – Илайджа Ууд, Анди Сиркъс, Хюго Уийвинг и Кейт Бланшет.

Първоначалните очаквания за „Хобитът“ са за 19 декември 2012, а втората част за декември 2013. С цикъла си от една точно една година, доста напомня за добрите стари времена, когато по подобен начин излизаха и томовете на „Властелина На Пръстените“. Ех, носталгия!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата