1 коментар
Red Faction Origins2

Трейлър за "Red Faction: Origins"

Излезе рекламно филмче за новия филм на syfy, който е събрал любими актьори на жанра и има потенциал да прерасне в сериал.

Изображение с име: Red FactionПомните ли, че преди време писахме за новото поприще на някои от любимите ни актьори като Брайън Джей Смит („Старгейт Вселена“), Робърт Патрик („Терминатор 2: Денят на страшния съд“, „Досиетата Х“), Кейт Върнон („Бойна звезда Галактика“), Гарет Дейвид-Лойд („Торчууд“), както и на сценариста Андрю Крайсбърг (сценарист и режисьор на епизоди от „Хранилище 13„, „Експериментът“, „Дневниците на вампира“ и „Адвокатите от Бостън“), а именно филмът на syfy по играта „Red Faction“ – „Red Faction: Origins“? Ако не помните, припомнете си тук. Ако помните, то вижте по-конкретно за какво става дума в трейлъра, който излезе тази седмица:

http://www.youtube.com/watch?v=rb_R7qSzhaI

Леко изненадващо за мен, според коментарите в САЩ, зрителите не очакват филмът да бъде кой знае колко добър и да не събере достатъчно публика, за да стане на сериал. Не е чак толкова странно да се очаква лошо качество от позападналата телевизия, имайки предвит последните й „оригинални филми“. Но от друга страна, според мен, историята има потенциал, в специални ефекти са вложени достатъчно пари и ако всичко е направено както трябва – може би американската фантастична телевизия ще намери новия си хит, който да задържи разочарованите й абонати.

„Червена фракция: Началото“ ще бъде излъчен по syfy на 4 юни.

Изображение с име: Red Faction Origins

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата