kitaiskiq-toni-stark

Китаец се вихри в ролята на Железния Човек

Има доста неща с които, човек очаква да се сблъска в офиса си, но Железния Човек попринцип не би трябвало да бъде едно от тях. На друго мнение обаче е китаецът Уанг Канг, който се е появил с костюм Мк-1 на работа.

Изображение с име: kitaiski-jelezen-chovek-v-ofisaИма доста неща с които, човек очаква да се сблъска в офиса си, но Железния Човек попринцип не би трябвало да бъде едно от тях, нали? Е, явно не е точно така. Представете си изненадата на жителите на Шанхай, когато служител в телекомуникационна компания, облечен в напълно реалистичен Mk-1 брониран костюм, се е появил без предупреждение, смущавайки спокойствието на смаяните работници.

В подобието на Железния човек се е превъплътил Уанг Канг, който сам е сътворил и костюма. Най-голямата изненада в цялата история, обаче, не е абсурдното работно облекло на китаеца, а положителната реакция от страна на по-висшестоящите в дружеството. Уанг Канг е поласкан от одобрението на мениджърите:

Те казаха, че аз явно съм щастлив и креативен човек и поискаха да ме опознаят.


Изображение с име: kitaiski-iron-man-jelezen-chovek

Някои от колежките му също са били доста заинтригувани от неговата изобретателност. Явно костюмите, които ви карат да приличате на фантастичен герои, имат своето обаяние и в реалния живот :). Ние пък се чудим доколко костюмът е функционален, лек ли е и лесно ли е да се ходи в него, има ли ги аксесоарите на истинския Железен човек в шлема му и дали може да лети (макар че в последните две се съмняваме). Интересно също за какво служи големият ВиК кран на гърба?

 


Животът се нуждае от страст, надявам се, че моята броня, ще разпали страстта в живота ми…

Канг, планира и продължение – Железния Човек – Мк-2, като следващ проект. Ние малко бихме се притеснявали да работим в един офис с него, но тъй като е достатъчно далеч и няма шанс да го срещнем на живо, пожелаваме му успех!

http://www.youtube.com/watch?v=BLmDFfXczbM

Китайците се оказват доста изобретателен и запален по жанра народ. Преди време ни изненадаха с копието на мегатрон, сега това, а какво ни чака занапред… Само времето ще покаже. Колкото до Уанг Канг, новини за него и прогреса му с Мк-2, можете да следите неговия блог – http://www.wangxiaokang.cn/

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата