liudmila filipova

Людмила Филипова ще разписва „Аномалии“ в мол София

Днес ще имате възможност да видите писателката на живо, за да й поискате автограф.

Изображение с име: AnomaliqАко прочетохте статията, в която ви уведомяваме за Деня на смърфовете, който ще се празнува в Дъ Мол, но все още се чудите дали не сте твърде възрастни за тази промоция, то имаме ново предложение за вас.

На същия ден, 25 Юни от 18 часа Людмила Филипова ще бъде в книжарница Сиела на трети етаж на Мол София. Писателката ще разписва екземпляри от последната й книга „Аномалия“ и ще отговаря на въпроси на нейните читатели. Филипова вече посети със същата цел Пловдив, където феновете й я видяха на живо в мол „Галерия Пловдив“. Предстоят посещения и на Варна и Стара Загора.

„Аномалия“ беше представена на публиката с бляскава промоция, резултат от съвместните усилия на двете издателства „Сиела“ и „Ентусиаст“. На събитието медиите се запознаха с прототипа на един от главните герои в романа, принц Флавио Киджи, както и се запознаха с някои интересни факти около романа и вече утвърдената на пазара авторка.

Самата „Аномалия“ беше посрещната с противоречиви мнения, изказани в коментари под нашето ревю на книгата, пълна с фантастични елементи.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата