Star Wars - CCS

Мол City Center Sofia организира Star Wars събитие

Сити Център София, 10-11 септември, от 12:00 часа започва тренировъчният лагер за клонираните

Изображение с име: 02Ако сте завидели на американците, които всяка година имат повод да се обличат като любимите си герои на Comic Con-овете, сега и на вас се дава подобна възможност.

На 10-ти и 11-ти септември всички фенове на култовата сага Star Wars са поканени в Сити Център София в отговор на посланието „Ела в редиците ни“. През уикенда всеки ще може да се потопи в неповторимия свят на „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, заедно с българското издание на едноименното списание по лиценз на Lucasfilm. Оспорвани състезания по трасе с препятствия и куп предизвикателни занимания очакват младите джедаи. Подготвени са дори оригинални костюми, в които те ще се преобличат. Децата ще могат още да играят на Clone Wars на няколко конзоли PS3, да оцветяват герои от сериала. Момчетата от Българския Джедайски Орден също ще присъстват и ще обучават малки джедайчета. Организаторите от CCS са предвидили и по-специални награди, за тези, които ще изберат да се включат в събитието със свой собствен междузвезден костюм! Облеченият с най-атрактивен костюм, определен след гласуване, ще има възможността да се появи на страниците на списание Star Wars: Войните на клонираните. Голямата изненада за децата ще бъдат тренировъчните лагери, в които хлапетата ще се преобличат с истински костюми на клонинги и ще усвояват специфични бойни техники. Поканение са всички – деца, родители, малки и големи фенове на Star Wars!

Е, да, основният таргет на събитието са децата, но какво пречи на истинския фен да се изтипоса на корицата на списанието с оригинален костюм? Или поне да направи една невинна инспекция на тренировъчния лагер.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата