NBC

„Чък“ и „Грим“ се отлагат

Любимият шпионин и детективът, разследващ криминално проявени същества от приказките, ще се излъчват всяка петък вечер от 28 Октомври нататък.

С немалко късмет „Чък“ винаги успяваше да се завръща за нови епизоди, колкото и близо до спирането да беше. Но ето, че дойде и неговият час – тази година ще се излъчат последните му епизоди. NBC обаче реши да не бърза да се отървава от симпатичния сериал и забавя премиерата му. Заедно с него, седмица по-късно от предвиденото ще започне и новата криминално-свръхестествена драма „Грим“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Последната година на Chuck ще се занимае с началото на „Кармайкъл индъстрийс“ – новата шпионска агенция, основана в края на миналия сезон. Най-накрая ще се запознаем и с майката на Сара – Ема – красива блондинка, която на практика е „ходеща прегръдка“.

Но по-вълнуващи са новините за гостуващите актьори този сезон. „Чък“ не изневерява на традицията си да кани култови икони на жанра, с които да привлича техните фенове. Един от тях е Стен Лий – легенда в света на комиксите. Създателят на редица култови комикси ще се появи в 7-ми епизод като човек с доста мистериозна самоличност.

Изображение с име: Chuck-s5-CastПродължаваме темата с комиксите и се движим нагоре по стълбицата на статуса на гостуващите актьори и виждаме, че ще гостува и Ребека Ромин. Красавицата игра Мистик в първите три филма „Х-мен“, а сега ще се превъплъти в отцепил се агент на ЦРУ, на име Робин Кънингс. Героинята е студена, пресметлива и доста опитна в мъченията на хора при разпит. Тя и колегите й не са доволни, че Чък е отворил шпионската си фирма за частния сектор и опитва да го натопи за сериозно престъпление.

Още по-вълнуваща е новината, че и Кари-Ан Мос от „Матрицата“ ще участва в последния сезон. Нейната героиня е Гертруд Вербански, която оглавява Корпорация Вербански – най-голямата конкуренция на Кармайкъл Индръстрийс. Тя също е бивша шпионка, която има своя история с Джон Кейси.

Но новините не свършват дотук – най-сериозна подкрепа за актьорския състав ще окаже Марк Хамил. Люк Скайуокър от „Междузвездни войни“ ще влезе в ролята на злодей за един епизод. Доколкото познаваме сценаристите на „Чък“, нищо чудно и да му дадат лазерен меч за 1-2 сцени.

Ще гостуват още Ерик Ландж и Джеф Фей от „Изгубени“, Джъстин Хартли („Смолвил“), Бо Гарет („Трон: Заветът“) и други.

Красавицата Ивон Страховски пък вече е подсигурила бъдещето си с приемането на главна роля във филма Killer Elite, където ще си партнира с Робърт де Ниро. Наскоро тя позира и за обектива на списание Максим. Сара Ланкастър пък ще се отдаде на други отговорности в бъдеще, след като на 29 Юни тази година е родила сина си Оливър Майкъл Джейкъбс.

http://www.youtube.com/watch?v=Kh3rFsv_WSE

Grimm не може да си позволи все още такива бляскави гости, но и се цели към малко по-различна публика. Сериалът ще „обърне приказките с главата надолу“ и ще предложи истински ужас от приказките на Братя Грим.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата