1 коментар
vampire diaries

„Дневниците на вампира“ най-сетне в България

bTV Cinema започва излъчване на The Vampire Diaries от 22 Октомври.

Изображение с име: vdПремиерният за България сериал „Дневниците на вампира” дебютира в българския ефир на 22 октомври по bTV Cinema. Зрителите ще могат да следят хитовата драматична поредица всяка събота и неделя от 13:00 часа, както и повторенията от 00:00 часа.

Крайно време беше толкова хвалената Нина Добрев да се представи и пред българските зрители. Въпреки странния час на излъчване, вероятно е рейтингът да бъде добър. През 2010 г. сериалът печели престижните награди People’s Choice Awards в категория най-добър драматичен сериал и Teen Choice Awards за фантастично ТВ шоу. Нека не забравяме и факта, че главната актриса е българка (поне наполовина), а също така беше избрана за една от най-секси вампирките в жанра от нашето списание.

bTV Cinema е една от по-новите кабелни телевизии в България, но бързо успя да намери своето място сред любимите канали на българина, благодарение на нескромните си инвестиции. Програмата не пренебрегва и нашия жанр – по bTV Cinema се излъчват сериалите „Истуик“, „Куклена къща“, „Досиетата Х“, „Докосване на ангел“, „Мерлин“ (само че тук се казва „Приключенията на Мерлин“) и „Герои“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата