American-Horror-Story-Banner

Аmerican Horror Story с втори сезон

Ранно подновяване за новака в ужасите.

Изображение с име: 2011-10-07-american_horror_story-533x329_thumb

От FX преди броени часове, специално за Хелоуин, обявиха, че подновяват сериала на ужасите „Аmerican Horror Story“.

 

Вторият сезон от меко казано странния извратено-страшен психо сериал ще се състои от 13 серии.

 

„Едно е да имаш амбицията и смелостта да преоткриеш цял жанр така, че да го направиш и привлекателен за огромна публика – съвсем друго е да имаш способноста да реализираш тези амбиции. „Аmerican Horror Story“ ще продължава да плаши зриделите на FX до смърт още много години.“

Това споделя президента на телевизията Джон Ланграф.

Според статистиката сериалът привлича все повече публика с всяка своя серия и най-вероятно ще се превърне в най-гледания сериал на кабеларката за всички времена. Заради стабилния ръст на числата не е странно, че новината за подновяването на историята на ужасите идва толкова рано, след едва 4 излъчени епизода.

Все още не е ясно как ще се развие действието в новите 13 серии. Първоначално се е смятало във всеки сезон да наблюдаваме премеждията на ново семейство в обитаваната къща, около която се развива историята, но все още не е решено дали нещата наистина ще се случват по този начин. При въпрос дали ще се завърнат и догодина в ужасната история, звездите на сериала Дилан МакДермът и Кони Бритън са се направили на разсеяни и окончателен отговор не е последвал.

Вече може да видите и промото за следващия епизод, в който ще участва и звездата от „Стар Трек“ и „Герои“ Закари Куинто:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Аmerican Horror Story“ се излъчва всяка Сряда (Четвъртък сутрин наше време) по американската кабелна телевизия FX.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата