3 коментара
snowbanner2

Снежанка грабва меча за ново фентъзи

Кристен Стюарт, Чарлийз Терон и Крис Хемсуърт ще ни покажат нова и по-мрачна версия на приказката за Снежанка в „Снежанка и ловецът“.

Вече е напълно ясно, че новата мода във филмовото изкуство са приказните истории. В момента се разработват две версии на всеизвестната история за Снежанка. За по-мрачната версия излиза все повече и повече информация, а на нас ни харесва това, което виждаме. След снимките, които бяха пуснати за Комик-кон, вече виждаме и банер, от който можем да съдим повече за атмосферата на филма.

Изображение с име: snow-white-and-the-huntsman-art

Определено се вижда, че историята няма да е познатата ни от детските книжки, а ще видим по-мрачната страна на известната ни история. Звездите в актьорския състав също ни карат все повече да искаме да видим „Снежанка и Ловецът“. В ролята на Злата Кралица е Чарлийз Терон („Еон Флъкс“, „Прометей„) – след излизането на трейлъра определено може да заявим, че това е перфектния избор и актрисата се справя чудесно. Ловецът – нашумелият наскоро Крис Хемсуърт („Тор“), който е нает от Кралицата да убие Снежанка, но вместо това я подготвя за война срещу нея. Снежанка (единствената надежда) ще бъде изиграна от любимката на множество тийнейджърки Кристен Стюарт („Здрач“).

Преди броени дни излезе и първият трейлър на филма:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Целта му очевидно е да покаже, че няма да видим филмирана приказка за „лека нощ“, а изпълнено с битки епично фентъзи. Дано крайният продукт да не ни разочарова.

От студиото казват за филма следното:

В епичния приключенски екшън „Снежанка и Ловецът“, Кристен Стюарт играе единствената на Земята, по-красива от Злата Кралица, а тя от своя страна иска да я унищожи. Но злата владетелка не знае, че младата жена, която е заплаха за нея, е обучавана в изкуството на войната от Ловеца, който е бил нает да я убие. Сам Клафин се присъединява към екипа в ролята на омагьосания от красотата и силата на Снежанка принц.

Спиращата дъха нова визия на легендарната приказка е от Джо Рот – продуцент на „Алиса в страната на чудесата“. Продуцент е Сам Мърсър („Шесто Чувство“), а режисьор е ненадминатият визуалист Рупърт Сандърс.

Засега датата на излизане е 1 Юни 2012. Рекламната кампания вече върви с пълна пара, като от студиото пуснаха и нови плакати за филма:

Изображение с име: Snow-White-and-the-Huntsman-1

Изображение с име: Snow-White-and-the-Huntsman-2

Изображение с име: Snow-White-and-the-Huntsman-3

Изображение с име: Snow-White-and-the-Huntsman-4

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата