SciFi.bg ви пожелава весело посрещане на Новата 2012 година!

С настъпването на края на годината, ние, екипът на „Българското СайФай Списание“ искаме да ви пожелаем едно наистина весело и страхотно прекарване на Новата година!!! Благодарим ви за подкрепата, и макар нашето списание още да не е навършило година, 2011 ни предостави наистина един добър старт, с хубава и активна аудитория, за каквато даже не

С настъпването на края на годината, ние, екипът на „Българското СайФай Списание“ искаме да ви пожелаем едно наистина весело и страхотно прекарване на Новата година!!! Благодарим ви за подкрепата, и макар нашето списание още да не е навършило година, 2011 ни предостави наистина един добър старт, с хубава и активна аудитория, за каквато даже не сме и мечтали.

И ако извънземни не превземат интернет или пророчествата за края на света не се сбъднат, то ще се видим и в новата 2012, за която сме ви подготвили още куп изненади.

Пожелаваме ви много щастие, здраве, успехи и една изпълнена с изключително хубави моменти година!

Още веднъж, благодарим на всеки един от вас за вашето постоянство и подкрепа!

Екипът на SciFi.bg

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Тиана

Да е честита Новата година и на вас! Желая ви да сте живи и здраве, все така вдъхновяващи, да постигнете всички набелязани цели и да правите щастливи все повече и повече хора!

SargoS
SargoS

Честита да ви е новата година на всички от екипа и посетителите на сайта!
Дано новата година да успее да ни изненада с повече качествени продукциии, че да имаме
какво да си обсъждаме с кеф в сайта! Живи и здрави !

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Честита Нова година! Много успехи, хубави статии, нови филми и сериали и феновете ви да се увеличават все повече и повече, докато започнат да ви дразнят! 🙂

Благодарня за поздрава!!!С радост ви подкрепям и през 2012(ако ще и да последната).Монго се радвам ,че ви намерих толкова рано.С радост ще помагам за развитието на вашият сайт.Само казвайте.

Петя Ивайлова
petia84

Честина нова година и от мен! Пожелавам на scifi.bg много успехи и късмет през „фаталната“ 2012г.!:D