3 коментара
scifibg koledna igra

Завърши коледната игра!

Обхвана ни коледна щедрост и решихме да наградим не един, а трима от участниците!

Благодарим от все сърце на всички участници! Почти 20 от нашите посетители демонстрираха бистър ум, завидно въображение и похвална изобретателност чрез решението на една или повече от трите задачи в коледната ни игра. 9 от тях показаха, освен всичко друго, и трудолюбие и последователност, защото успяха да отговорят и на трите задачи вярно!

Изображение с име: Idea

Поздравяваме Аделина, Георги, Десислава, Маринела, Петя, Полина, Таньо, Цветина и госта, който така и не си каза името, за това, че се справиха и с трите предизвикателства. Вие открихте логиката зад наглед несвързаните числа, успяхте да построите пирамида с шестте клечки, за да построите 4 триъгълника, и разгадахте думата „танатонавт“, написана с морзов код, където тиретата бяха единици, а точките – нули!

Благодарим на Божидар, Иван С., Иван В., Илияна, Йордан, Кристиана, Милена, Неделчо, Нина и Цветелина, за това, че взеха участие и подкрепиха инициативата, дори да не участват за награди, тъй като са с по-малко отговори.

Изображение с име: christmas-bells

И така, жребият бе проведен и наградата от издателство „Колибри“, двете страхотни книги от Бернар Вербер – „Танатонавтите“ и „Империята на ангелите“ спечели… Петя Ивайлова!

Това обаче не е всичко. Тъй като ни обхвана неочаквана коледна щедрост, решихме да дадем и две допълнителни награди! Полина Паскалева спечели „Преобърнатият свят“ от Кристофър Прийст, а Таньо Василев„Аномалия“ на Людмила Филипова. Надяваме се, че утешителните награди ще ви харесат!

А на всички останали – Весели празници и не спирайте да ни посещавате, защото ще имаме още много интересни игри в бъдеще!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата