3 коментара
riddick-3-concept-art

Кейти Сакхоф ще преследва Вин Дизел в „Ридик“

Обявен е пълният актьорски състав за третия филм с Ридик. Вижте официалното резюме на сюжета, както и снимки от снимачната площадка.

След като решиха финансовите си проблеми, Дейвид Туои и Вин Дизел се захванаха доста сериозно с продукцията на новия си филм за Ридик. В скорошно прессъобщение екипът обяви официалното резюме за третата част от поредицата:

Ридик е оставен да умре на необитаема планета, изгаряна от слънцето. Той започва да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, много по-смъртоносни от който и да е човек, с когото се е срещал досега. Единственият начин за Ридик да избяга от планетата е да активира сигнал за помощ. Така известява всички наемници около планетата за присъствието си, при което те се впускат в преследването му, примамени от наградата за главата му. Първият кораб пристига с нов вид наемници, по-смъртоносни и жестоки от предишните, а вторият е предвождан от капитан, който има лични причини да желае смъртта на Ридик. Времето е малко, защото на хоризонта наближава смъртоносна буря, но наемниците няма да си тръгнат без главата на Ридик за трофей.

Продължението на „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик“ ще включва няколко актьора, които би трябвало да зарадват феновете както на поредицата, така и на жанра, но повечето ще са сравнително неизвестни. Ето и списъкът с имената в състава:

  • Кейти Сакхоф („Бойна звезда Галактика“) в ролята на наемницата от Севера Дал
  • Карл Ърбан („Стар Трек“) се завръща в ролята на Ваако от „Хрониките на Ридик“
  • Джорди Мола – Сантана, арогантния капитан на космическия кораб на наемниците
  • Мат Нейбъл – Бос Джонс, човек, търсещ отговори
  • Бокийм Удбайн („Зов за завръщане“) – Мос, един от ловците на глави
  • Дейв Ботиста („Кралят на скорпионите 3“)
  • Конрад Пла („Войната на боговете“)
  • Раул Трухильо („Апокалипто“)
  • певицата Кери Хилсън.

Вин Дизел, разбира се, си остава в главната роля. Възползвал се от припечеленото с поредната част на „Бързи и яростни“, Дизел си позволява да отдели повече време на този по-нерентабилен проект, който му е по-близък до сърцето. В опит да развълнува неособено големия си брой фенове, мускулестият актьор вече е пуснал няколко свои снимки от снимачната площадка. За съжаление, те не са с особено добро качество и не показват кой знае колко от филма, но поне виждаме Ридик в блясъка му от едно време.

Изображение с име: Riddick 1

Изображение с име: Riddick 2

Изображение с име: Riddick 3

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата