Още една възможност за Syfy

Създател на „Еврика“, режисьор на „Алфи“ и продуцент на „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ обединяват усилията си за „Боб от Корпорацията“.

Джейми Палия

Джейми Палия явно не смята да си почива след края на „Еврика“. Не изглежда и като да е обиден на Syfy за това, че въпросният край беше предизвикан малко преждевременно. Стигаме до тези заключения с новината, че творецът разработва нов сериал за фантастичната кабеларка.

Проектът се казва „Боб от Корпорацията (Bob from Corporate)“ и разказва за тайна организация, която разследва мистериозни случаи и ги обяснява с научни феномени. Директорът на Корпорацията е морален и загадъчен, а със себе си винаги носи огромно оръжие.

Идеята е на Ерик Рокфорд, наскоро завършил Американската филмова академия. Там се е запознал с продуцента Рич Силвърман, който е бил гост-лектор. Рокфорд представил на Силвърман идеята си, а вторият толкова я харесал, че станал мениджър на напористия студент. Сценарият за пилотния епизод вече е разработен от Рокфорд, Силвърман и Палия, а за продукцията му ще помогнат режисьорът от „Алфи“ Мат Хейстингс и изпълнителният продуцент от „Терминатор: Хрониките на Сара Конър“ Джеймс Мидълтън.

Ако пилотът се пребори с всички останали, това ще е първият голям проект за Силвърман и Рокфорд. Още не са избрани актьорите, а от телевизията не са се ангажирали с нищо, но липсата на опит у тези двамата едва ли ще е голям проблем. Самият Палия не е имал нищо в автобиографията си, когато е предложил „Еврика“ на Syfy заедно с Андрю Косби. Това обаче не му попречи да счупи рейтинговите рекорди на кабеларката с проекта си.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Еврика е любимият ми летен сериал; всъщност той се променя много от трети сезон нататък, но на мен и двете концепции ми харесват.

LogoPed

Много скучен ми беше Еурика. Едвам издържах пилотният епизод.

drago

Поредния рипоф по темата…

Петя Ивайлова
petia84

звучи познато, но интересно – би могло да излезе нещо, ако сериалът успее да се пребори с всички останали, които анонсираха напоследък от тази телевизия.