Добре дошли в Припят!

„Chernobyl Diaries“ е най-новият филм от създателя на „Паранормална Активност“.

Група млади хора решават да си направят така наречената екстремна екскурзия. Дестинацията им е крайно необичайна – Припят – изоставен град в Северна Украйна, близо до границата с Беларус. Това е градът, най-близко разположен до Чернобилската атомна електроцентрала, мястото на най-тежкия инцидент с атомен реактор в историята. Обитаван от около 50 000 души преди години, днес градът е като застинал във времето. Заради спешната евакуация всички вещи и предмети са останали точно така, както са били преди 25 години в деня на трагедията.

Героите ни си намират екскурзовод, който се съгласява да ги заведе до забранени за туристи места. Повреда в транспорта им обаче ги оставя сами в призначния град след падането на нощта. Както се и очаква, оказва се, че, колкото и да им се иска, те не са единствените обитатели на града по тъмно. Дали ще ги нападат мутанти или призраци не знаем, но се обзалагам, че тази вечер няма да е една от най-приятните им.

Създателят на „Паранормална Активност“ и „Реката“ Орън Пели е написал сценария за новия филм. Негов режисьор е Брад Паркър. В ролите на заблудените туристи ще видим Джонатан Садовски, Джеси Макартни, Девин Кели, Нейтън Филипс, Оливия Дъдли, Дмитрий Дятченко и др.

Премиерата на „Дневниците на Чернобил“ е насрочена за 25 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

явор

Неправителствена организация, която се занимава с възстановяване на щетите и пострадалите от Чернобил, определя новият филм на ужасите като гавра с повече от 400 000 невинни жертви. Информацията е споделена пред TMZ и цитирана от БЛИЦ.

Атомната централа Чернобил избухна през 1986 г. От поражението повече от 250 000 души останаха инвалиди за цял живот. Още толкова загинаха от силната радиация. Безброй деца се родиха с физически мутации.

26 години по-късно споменът за ядрената катастрофа в Чернобил е все още жив.

Джеси Маккартни е заложила като сюжет във филма на ужасите “Дневниците на Чернобил” мутацията на няколко човека от района на Чернобил. След ядрената катастрофа започват да ходят на лов за туристи, които са решили да навлязат в дебрите на опустошената местност.

Представител на организацията е възмутен как може някой да си прави подобна гавра с едно такова трагично събитие, което разплака цяла Украйна, а пораженията от взрива преминаха през Източна Европа и стигнаха чак до Франция.

Ужасът на Чернобил не е в няколко обикалящи мутанти, а има много, много по-големи мащаби. Днес повече от 5 милиона души живеят върху все още заразената земя на Украйна и пазят спомена за преживяния ад под Небето.

Иван Петков

Ми може в тоя филм фабриката дето се гонят да се казва Снеяповул и всичко да е нарочно 🙂 Е, най-вероятно не хахаха

Мира

Мда, мислят си че „Я“ е „Р“ :D. Няма да забравя в една игра (вече не си спомням коя), имаше плакат на „руски“, на който пишеше нещо от сорта на „ДЖДШДЖЕЯШ“.

Петя Ивайлова
petia84

не, не – заглавието на филма, не на статията! ясно ми е, че американците имат мъгляви представи за „руската“ азбука, но чак пък толкова! 😀

Петър Атанасов

Що бе, Пете, кое е неграмотно? На нашето заглавие ще сложим една удивителна, ако това те притеснява 🙂

Петя Ивайлова
petia84

не знам колко ще е добър филма, но заглавието е адски неграмотно написано, и честно казано ме дразни.