Епичен трейлър за Снежанка и Ловеца

В 5-минутното клипче виждаме още яки сцени от очаквания летен хит – зла кралица, грозни чудовища, епични битки и вълшебни земи

Още след първия трейлър беше ясно, че „Снежанка и Ловеца“ ще бъде една кино адаптация на приказка, която обезателно трябва да се види. Любимката на тийнеджърките – Кристин Стюарт от „Здрач“, носителката на Оскар Чарлийз Терон и самият бог „Тор“ – Крис Хемсуърт ще се сблъскат на големия екран в най-епичната интерпретация на приказката за Снежанка. Режисьорът Рупърт Сандърс се е постарал да изпипа визиите подобаващо, за да се получи един наистина добър филм. Тъй като неговата премиера лека-полека приближава, все повече ще се набляга и на промоцията. За да убедят и последните неверници, че фентъзито ще си струва парите, от Universal Pictures пуснаха 5-минутно клипче със сцени от филма. Виждаме всички по-важни герои (освен Принца), интересни твари и зрелищни битки. Освен да ви кажем, че всичко изглежда като да е на отлично ниво, и да ви пуснем самия трейлър, друго не ни остава.

За тези, които предпочитат по-кратките клипчета имаме и нов 2-минутен трейлър

Епичният поход на Снежанка, подпомогната от Ловеца и седемте джуджета, срещу тиранията и черната магия на Злата Кралица, ще тръгне по света на деня на детето, а ще стигне до нас на 8 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |