twilight

Тийзър за последния „Здрач“

Първото клипче от Twilight: Breaking Dawn – Part 2 показва Бела в новото й амплоа на вампир

Катнис Евърдийн счупи рекордите на „Здрач“, както и се очакваше, но Бела Суон има още един шанс да застане на върха. Последният филм по любимата на тийнейджърките поредица на Стефани Майър ще излезе през ноември тази година, а днес вече имаме и първи трейлър към него. Бела вече е вампир – кожата й е с еднаква температура с тази на Едуард, а очите й са станали червени, също кръвта на злощастната сърничка, която изглежда ще е сред първите й жертви:

http://www.youtube.com/watch?v=FrVGxiwfWgw

Хейтърите не бива да се успокояват – въпреки че засега този се води последният филм от поредицата, никога не се знае дали Стефани Майър няма да напише още някоя книга. Ако това стане, Lionsgate веднага ще извадят камерите и ще заснемат следващия хит, вероятно още преди да е излязъл от печатницата. Все пак на такъв сигурен хит не се попада всеки ден.

„Здрач: Нова зора – втора част“ излиза на 16 ноември. Режисьорът на едновременно обожаваната и ненавижданата продукция е Бил Кондън, а сценаристът – Мелиса Розенбърг. В главните роли са, разбира се, Кристин Стюарт, Робърт Патинсън, Тейлър Лоутнър, Дакота Фенинг, Питър Фасинели, Майкъл Шийн, Макензи Фой, Джейми Кембъл Бауър и Лий Пейс.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата