The-Woman-in-Black-Movie

„Ангелите на смъртта“ ще продължат историята на „Жената в черно“

Готви се продължение на The Woman in Black, но най-вероятно Даниел Радклиф и компанията от тазгодишния филм няма да се появят в него.

Изображение с име: the-woman-in-blackHammer Films, компанията, която направи тазгодишния филм на ужасите „Жената в черно“, ще снима адаптация на още един роман от Сюзан Хил. Филмът ще е продължение на „най-страшната великобританска история на ужасите на всички времена“ и носи работното заглавие „Жената в черно: Ангелите на смъртта“.

Първата чернова на сценария се пише от Джон Крокър – асистент-продукция в третия и четвъртия „Хари Потър“ и редактор в „Атакувай блока“ и „Жената в черно“. Задачата да започне сценария на продължението му идва като повишение.

The Woman in Black: Angels of Death ще се развие 40 години след събитията в първия филм, като главните герои ще бъдат влюбена двойка и преживяванията им в обитаваното от духове имение. Най-вероятно никой от актьорите в първия филм няма да се завърне в ролята си, но все пак не можем да го изключим като възможност. Даниел Радклиф, Сиаран Хиндс, Джанет МакТиър и другите познати муцуни може да се завърнат чрез спомени или дори като духове – никога не се знае. „Жената в черно“ сам по себе си беше филм със солиден сюжет и заслужи успеха си в бокс-офиса, но не бива да подценяваме приноса на бившия Хари Потър. Ако той не се появи отново и продължението не се уреди с друга звезда за главната роля, то приходите му със сигурност ще са по-скромни, отколкото на оригинала.

Ще следим новините и ще пишем отново по темата, когато имаме повече информация за проекта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата