4 коментара
falling skies 7804

Няколко клипчета към Falling Skies

Надъхващо-зловещ трейлър, първите минути на втори сезон и комикс за събитията между първи и втори сезон на „Падащи небеса“.

Миналата година имахме приятна изненада от телевизионния канал за драма TNT – тя се казваше Falling Skies. Сериалът успя да зариби доста хора и да спечели уважение на своята телевизия. Ето, че отново е лято и е време за продължението – новите 10 епизода от сериала започват да се излъчват на 17 юни. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

От TNT преувеличават драматично (явно държат на драматичния си имидж) с изказването, че това е най-епичният сериал по телевизията, но все пак трейлърът е доста добър – саундтракът надъхва а коментарите на актьорите ни подсказват какво да очакваме. Изглежда няма да разберем веднага какво се е случило с Том, който последно се качи на извънземния кораб, но със сигурност не е било приятно. А когато той се върне, 3 месеца по-късно, групата му все още е цяла и се бори за оцеляване – вижте сами в първите минути от премиерния епизод:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако пък горните две клипчета са ви надъхали твърде много и сега не можете да живеете без „Падащи небеса“, хвърлете едно око на комикса. Творбата на Dark Horse има отделна история, която разказва за събитията с познатите ни оцелели в месеците между първи и втори сезон. Макар да е на комикс, сюжетът не е много по-различен от предлаганите в сериала, така че феновете би трябвало да са доволни от Falling Skies: Battle of Fitchburg. Нови броеве излизат… през известно време (явно няма точен период), като последният би трябвало да излезе преди премиерата на епизод 2.01. Вижте трейлъра за разказа в картинки:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата