Anna-Paquin-and-Stephen-Moyer

Плакат за пети сезон на „Истинска кръв“

Междувременно Ана Пакуин и Стивън Мойър обявиха, че очакват първото си дете.

Изображение с име: true_blood_season_5_poster77
Плакатът ни приканва да сдържим сълзите си.

Водачите на актьорския състав в „Истинска кръв“, Ана Пакуин и Стивън Мойър очакват тази есен да им се роди дете – това обявиха самите те пред журналисти. Двамата се запознаха на сцената на сериала на HBO, влюбиха се и се ожениха през 2010. Стивън Мойър е споделил пред журналистите, че връзката не е била целенасочена. „Нито един от нас не търсеше любов, когато започнахме сериала. И явно това е целта – когато търсиш съпруга, никога не намираш. А си намираш такава, когато изобщо не очакваш.“ Самият Мойър вече има две деца от предишна връзка, докато на Пакуин това ще е първото. Изглежда и самото бебе е планувано, защото бременността на Пакуин е в такъв период, че да не попречи на снимките на сериала.

True Blood се завръща на екран на 10 юни, като ще заеме слота на „Игра на тронове“ в програмната схема на HBO. Най-вероятно обаче българският клон ще излъчва епизодите доста по-късно през годината, както правеше и досега.

От телевизията вече зарибяват феновете на сериала, като наскоро пуснаха и нов промоционален плакат. Обещаваме да не плачем, когато започнат да излизат новите серии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата