Чакате ли още Fringe?

Първа реклама за последния сезон и клипчета зад кадър.

Новините около Fringe към края на сезоните, когато трябва да се взима решение дали да се подновява сериала или да се спира, винаги са били много драматични. За щастие, последната драма завърши по най-добрия начин – „Експериментът“ ще има пети сезон и той ще бъде последен.

Но как да издържат феновете до есента, когато ще се излъчат финалните серии? Може би тази първа реклама ще помогне?

 

 

Мне, не помага, дори напротив – сега времето изглежда още по-дълго! За щастие, имаме още едно клипче, първо от поредица, в която актьорите ще отговарят на въпроси от феновете. Представяме и него на вашето внимание:

 

 

Ако пък погледнете в канала на Fox в Youtube, ще откриете цели 21 клипчета, озаглавени Noble Intentions – в тях Джон Нобъл коментира събитията от миналия сезон. Най-новото клипче е Brave New World.

Надяваме се, да сме позапълнили поне част от времето до новия сезон!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

току що прочетох, че Кюсак няма да се появи във втори сезон на „Скандал“, защото телевизия АВС има сериозни финансови проблеми – дано да го видим в 5-ти сезон на „Експериментът“!

Петя Ивайлова
petia84

за съжаление няма много спойлери, освен това, че следващият сезон ще е свързан със сюжетната линия от епизода Letters of Transit.
Ще ми бъде интересно да прегледам коментарите на Нобъл, макар че през цялото време, докато траеше втория клип имах чувството, че GSM-а ми звъни – дразнещо усещане! 🙂