1 коментар
base space command

Искате ли да играете космически командир?

Space Command ще бъде независим филм от фенове за фенове – искате ли да станете актьори и първата ви роля да е в научната фантастика?

В САЩ се подготвя независима поредица от филми под заглавието Space Command. Космическата команда вече включва актьори като Армин Шимерман, Робърт Пикарто и Итън Филипс – всичките познати на феновете на „Стар Трек“. Но ето, че продуцентите са склонни да дадат главните роли на друг – на вас!

Скоро ще започне открит кастинг, който ще даде възможност на всеки, който желае, независимо от това дали има опит, да участва за главна роля в първия филм. По-късно този месец ще бъдат качени части от сценария на „Космическа команда“. Всеки, който смята, че може да се справи с ролите, може да се запише как ги играе и да се качи на Youtube. На актьорите, които бъдат избрани за ролите, ще им бъдат платени хонорари, отговарящи на стандартите на Американската актьорска гилдия, както и пътните разноски до Лос Анджелис.

Ролите са на капитан Мат Кемър и на кадет Бредбъри. Кемър е мъж на възраст между 25 и 35 години, командир на космическия кораб Паладин. Джей Н. Бредбъри пък е мъж или жена между 18 и 22 години – най-младият член на екипажа, който е умен, забавен, смел и интересен.

Изображение с име: base

„Космическа команда“ е спонсориран от феновете. Преди няколко седмици екипът започна да събира дарения, като дотук е събрал 140 000 долара – над 2 пъти повече от това, което им трябва за първия филм. Именно дарителите ще имат възможност да разгледат клипчетата от открития кастинг и да гласуват за фаворитите си. От техните предпочитания ще бъдат откроени петима за всяка роля, а продуцентите ще изберат по един след това, като дарителите отново ще имат възможност да дадат гласа си.

Проектът е от „Стар Трек“ ветераните Марк Скот Зикрий и Дъг Декслър, както и на сценариста Майкъл Рийвс и продуцента Нийл Джонсън. Дарителската кампания е предвидена да продължи за още месец, поради което екипът вече има основателни очаквания да получи повече от 200 000 долара бюджет.

За повече информация – http://spacecommandmovie.com/ – тук можете да следите и за началото на открития кастинг.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата