Ще последвате ли Джилиан Андерсън?

Тя ще последва Хейли Джоел Озмънт в сайфай мистерията I’ll Follow You Down.

Скъли вече не е първа младост, но феновете й знаят, че старата любов ръжда не хваща.

Resolute Films са започнали работа по нов научно фантастичен филм – I’ll Follow You Down. В него става дума за учен, Гейбриъл, който изчезва при мистериозни обстоятелства по време на едно от бизнес-пътуванията си. Събитието се отразява тежко на неговите съпруга, Марика, и син, Ерол. Няколко години по-късно Ерол и дядо му правят шокиращо разкритие за местоположението на Гейбриъл – ако се съди по анонса, то няма да е съвсем на този свят.

По-интересното обаче не е резюмето на сюжета, което честно казано дори не звучи особено обещаващо, а актьорският състав. Джилиан Андерсън (небезизвестната агент Скъли от „Досиетата Х“) ще играе съпругата на въпросния учен, а Хейли Джоел Озмънт (вече порасналото хлапе, което виждаше мъртъвци в „Шесто чувство“) е в главната роля – на Ерол. И двамата вече са се доказали като актьори в абсолютни класики на жанра, но и двамата сякаш не са много обичани от Холивуд, тъй като бляскавите роли все ги подминават.

Не че този филм ще е съществена крачка нагоре в кариерите им. Сценарист и режисьор е Ричи Мехта, който е известен само с боливудската продукция „Амал“. Снимките започват през месец май, дистрибуция на този етап е предвидена само за Канада, а скромният бюджет е подпомогнат от няколко фонда в помощ на канадското кино. И все пак, феновете на Джилиан от „Досиетата Х“ едва ли ще се оставят точно тези факти да ги спрат.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

едва я познах на актуалната снимка – сигурно нямаше, ако не знаех, че е тя… Всъщност изглежда добре, но за филма не знам, за сега.