Fringe панел + Сезон 5 Трейлър

Последния панел на Fringe на Comic-con вече е в историята. Kрая на сериала продължава и много от актьорите не са успели да скрият сълзите си. Целият екип е бил посрещнат в претъпканата Hall H с хора със снимки на бели лалета в ръка. Ето какво научаваме за следващия сезон: Сезон 5 ще продължи от там където

Последния панел на Fringe на Comic-con вече е в историята. Kрая на сериала продължава и много от актьорите не са успели да скрият сълзите си. Целият екип е бил посрещнат в претъпканата Hall H с хора със снимки на бели лалета в ръка. Ето какво научаваме за следващия сезон:

  • Сезон 5 ще продължи от там където свърши 19 епизод от 4ти сезон – годината е 2036.
  • Оливия ще вземе участие в първия епизод от новия сезон.
  • Някои сцени от пети сезон са били записани още миналата година, за да послужат като материал за хората взимащи решението за подновяването. Трейлъра показан в залата е бил видеото, което е показано на директорите при взимането на решение за подновяване на сериала.
  • Към края на сезон ще излезе книга, която ще разказва историята на Fringe през очите на наблюдателя Септември. По-късно ще има конкурси, чрез които феновете ще могат да запишат името си в романа.
  • Уаймън споделил, че е се е двоумил между два края за сезона. Вече е взел решение и всичко относно историята е ясно.
  • Уаймън не иска да издаде дали Кюсак ще се завърне за 5ти сезон
  • Джон Ноубъл смята, че има вероятност за филм след края на сериала, ако 5ти сезон бъде приет добре.

 

Ето и клипа виновен за подновяването на Fringe:

http://www.youtube.com/watch?v=aTiAL19rej4

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

залагам на Уолтър… А Питър и Оливия може да изчезнат някъде – в трета вселена, или в различна времева линия….

Мира

И аз искам да умре някой – колкото по-главен толкова по-добре :). Иначе наистина ще е интересно да се види реакцията особено на Оливия около Хенриета. Сцената с Питър в миналия сезон ми се стори много претрупана и неестествено изиграна (от страна на Джаксън).

Петя Ивайлова
petia84

интересен клип! аз очаквам по-скоро неутрален финал – може би с някоя жертва от главните герои, но с категорична победа над наблюдателите. Чудя се, дали това – родителите да са на възрастта на децата си, не е някаква мода в сериалите – ето – Ривър Сонг, Ема, сега и Хенриета?…

Мира

И аз нямам търпение. Отново смесени чувства – хем да видим какво ще стане, хем не ми се иска да свършва. Айде да поступат наблюдателите и един епичен край и ще съм доволна. Може и не толкова хепи ендинг.

Станимир Ставрев

Тва е просто … МЕГА ЯКО!!!! Финалният сезон ще е размазващо як… щом ще комбинират новите актьори със старите, аз просто не мога да бъда по-доволен! 😀