h+ bryan singer

H+ вече има премиерна дата

Сериалът на Браян Сингър започва на 8 август.

Помните ли, че на миналия Comic Con ви казахме, че се задава нов уеб-сериал от Браян Сингър? Ето неговия трейлър, за да ви го припомним:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Е, доживяхме да видим и него – премиерата му е на 8 август по Youtube. Режисьор ще е Стюарт Хендлър, сценаристи – Джон Кабрера („Момичетата Гилмор“) и Козимо де Томаса, а в актьорския състав присъстват Алексис Денисоф („Бъфи“) и Амир Арисън („Старгейт: Вселена“). H+ ще поведе зрителите на апокалиптично пътешествие в бъдеще, където технологичното развитие е поело по много грешен път. Хората масово си инсталират чипове, които им позволяват влизане в интернет по всяко време, само с мисъл. Един ден вирус напада мрежата от чипове, причинявайки смърт на една трета от световното население. Започват политически катаклизми и борба за оцеляване и разкриване на виновниците.

Интересуващите се от сериала могат да се абонират за H+ The Digital Series в Youtube (http://www.youtube.com/HPlusDigitalSeries), за да следят кога излизат новите епизоди. Дотогава на канала ще се пускат и промоционални материали, откъслечни сцени, интервюта зад кадър и т.н. Уеб-сериалът ще бъде показан и на Comic Con 2012

Изображение с име: h+ 3720

„Първият ни проект в дигиталното пространство ни дава свободата да заинтригуваме феновете с ново съдържание, което е интересно, интерактивно и предвидено да му се наслаждавате в онлайн среда“, казва Браян Сингър.

По принцип, нивото на такива онлайн проекти не е много високо, особено когато те се пускат безплатно по Youtube (справка, последният „Смъртоносна битка“). Тук обаче идеята наистина изглежда добра, замесените лица не са случайни, а трейлърът изглежда превъзходно. H+ определено е проект, който заслужава да се пробва.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата