Item 47 на Marvel

Режисьор на късометражния филм е президентът на Марвел Лоус Д’Еспозито. В Item 47 ще видим не толкова етична двойка, изиграна от Лизи Каплан и Джеси Брадфорд, които намират едно от извънземните оръжия останали на земята след битката на Авенджърите. Те откриват как то работи и започват да водят живот на престъпници. Агентите на ЩИТ, изиграни

Режисьор на късометражния филм е президентът на Марвел Лоус Д’Еспозито. В Item 47 ще видим не толкова етична двойка, изиграна от Лизи Каплан и Джеси Брадфорд, които намират едно от извънземните оръжия останали на земята след битката на Авенджърите. Те откриват как то работи и започват да водят живот на престъпници.

Агентите на ЩИТ, изиграни от Тайтъс Уеливър и Максимилиано Ернандес, са нагърбени със задачата да хванат влюбената двойка.

Посетителите на Комик Кон ще трябва да разгадаят различни следи, за да разберат къде ще се състои прожекцията на филма. Останалите простосмъртни като нас, които не са в Сан Диего ще трябва да почакат излизането на DVD-то на Авенджърите, където Item 47 ще бъде екстра материал.. Постер:

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |