Може да има и трети филм The Hobbit

Питър Джаксън хвърли една от големите бомби на конвенцията, и то не по време на своя панел, а след това. Оказва се, че има вероятност The Hobbit да стане цяла трилогия. „Има много моменти от допълненията към книгата на Толкин, които исках да заснемем, но нямаше къде да съберем в първите филми. Затова водим предварителни

Питър Джаксън хвърли една от големите бомби на конвенцията, и то не по време на своя панел, а след това. Оказва се, че има вероятност The Hobbit да стане цяла трилогия.

„Има много моменти от допълненията към книгата на Толкин, които исках да заснемем, но нямаше къде да съберем в първите филми. Затова водим предварителни разговори със студиото по въпроса дали не можем да проведем още няколко седмици снимки догодина“, казва самият режисьор.

Важно е да се отбележи, че разговорите са „предварителни“ и става дума за апендикса към романа на Толкин, а не за моменти от основната история. И все пак, при положение че „Хобитът“ се очаква да донесе немалко парички на Legendary, а едно допълнение към двете части със сигурност ще означава само повече печалба, нищо чудно да има още един „Хобит“ и за 2015-та.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |