Небесата ще падат и догодина

Falling Skies официално е подновен за трети сезон по TNT.

Хитът на TNT „Падащи небеса“ ще продължи и догодина с трети сезон. Новината дойде от Comic Con 2012, къде изпълнителният продуцент Реми Обухон и актьорите Ноа Уайли, Муун Блъдгууд и Уил Патън обсъдиха сезона, която тече в момента, с феновете.

Телевизията е поръчала още 10 епизода от сериала, които да се излъчат през 2013 година. Слухове за такова решение имаше още преди месец, тъй като сериалът задържа популярността си не само в САЩ, където е сред най-високо рейтинговите предавания по кабеларките, но и в чужбина.

„Falling Skies въплъщава най-доброто от телевизията – силна драма, която е разказана едновременно с епични мащаби и на дълбоко личностно ниво“, се казва в съобщението на Майкъл Райт, програмния директор на TNT, по случай новината. „Нямаме търпение да видим какво са ни подготвили екипите на DreamWorks Television и сериала за трети сезон.“

Междувременно се оказа, че звездата на „Падащи небеса“, Ноа Уайли, е бил арестуван през април. Не си мислете обаче, че става дума за поредната неморална проява на знаменитост. Причината е, че актьорът зад Картър от „Спешно отделение“ е протестирал срещу решение на правителството да ореже субсидиите на здравните служители за домашни посещения на болните. Докато полицаите са го водили с белезници към колата, тълпата го е аплодирала. Самият актьор се похвали, че и малкият му син го подкрепя за ареста, а още преди време Уайли каза, че участва в „Падащи небеса“ именно с цел да се хареса на отрочето си.

Стоплени от тази семейна история с обществено значение, можем да обърнем внимание и на факта, че тази неделя сезонът се преполови, а наесен вероятно пак ще гледаме сериите на български по БНТ.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Чичо Наско

Най-добрите сериали със извънземни за всички времена са Startrek и Stargate ! Но при положение че телевизиите ( киностудията ) масово зарязаха научната фантастика и минаха на семейни драми,романтични комедии и филми и сериали за вампири и вещици и Falling Skies е добре дошъл за гледане ! Като няма риба и ракът е риба! Само не знам кога на редакторите по българските телевизии ще им дойде ума в главите и да предложат качевсвени фантастични сериали на малкото все още мислещи зрители вместо да гледаме турски мазни бози от сутрин до вечер ?!

Жоро

първи сезон завърши … меко казано безобразно! да се надяваме тук да се постараят малко повече …

Петя Ивайлова
petia84

добра новина – не е най-великият сериал, но в момента е единственият с извънземни, който следя. 🙂