Подгответе се за Съпротива

Syfy и Trion Worlds извлякоха максималното от конвенцията тази година. Те не само направиха пищна промоция на своя съвместен проект Defiance, но и заинтригуваха журналисти и геймъри. Интересно е да се отбележи, че журналистите бяха привлечени по нашенски – с отрупана маса, над която се водеха разговорите по темата. С кебапчета или без, проектът все

Syfy и Trion Worlds извлякоха максималното от конвенцията тази година. Те не само направиха пищна промоция на своя съвместен проект Defiance, но и заинтригуваха журналисти и геймъри. Интересно е да се отбележи, че журналистите бяха привлечени по нашенски – с отрупана маса, над която се водеха разговорите по темата. С кебапчета или без, проектът все изглежда интересен, най-малкото защото е първият, в който успоредно се развиват сериал и ММО.

А за какво всъщност става дума – действието се развива в бъдещето, когато на Земята са дошли седем различни извънземни раси, въвлечени в мащабна война. Градчето Сейнт Луис е преименувано на Дефайънс (Съпротива), а неговите жители трябва да оцелеят по време на интерпланетарния конфликт. Главните герои са егоистичният Нолан (Грант Боулър), неговата осиновена извънземна дъщеря Айриса (Стефани Леонидас), кметицата на града, Аманда Роузуотър (Джули Бенц), която пък е сестра на „майсторката на удоволствието“ (нещо като проститутка) Кеня (Мира Киршнър). Ще има и още извънземни главни герои, като влюбените Самър и Датак Тар (Джайм Мъри и Тони Къран). Те идват от различни касти (жената е от богаташите, а мъжът е на най-ниското ниво на социалната йерархия на тяхната планета), но заедно са много ефективна двойка.

Проектът се готви вече повече от 4 години, но вече е на финалната права. Сериалът ще започне да се излъчва по Syfy през април, а играта ще бъде пусната по-рано. Двете ще бъдат свързани, но няма да е задължително феновете да се възползват и от двете, за да разберат исторята на едното.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Ето този сериал чакам с най-голямо нетърпение 🙂