Суки на екран поне още един сезон

„Истинска Кръв“ е подновен рано-рано за нов сезон.

От HBO официално обявиха, че летният им хит „True Blood“ ще има още един сезон. И следващото лято няма да ни липсват вампири, върколаци и феи.

Изявлението на телевизията идва след едва четири излъчени епизода от настоящия пети сезон, при това с доста разнообразни рейтинги. Това обаче явно не притеснява много хората, взимащи решенията, и те отново ще заложат на свръхестествената драма.

Когато „Истинска Кръв“ се завърне догодина за шестия си сезон, ще видим последствията от предстоящи големи промени зад кулисите на сериала. Създателят Алан Бол няма вече да е главното креативно лице на екипа, а ще отстъпи мястото си, тъй като смята че е време да се заеме с нови проекти. Дали тази промяна ще провокира пълна промяна във визията и историята на сериала ще разберем идното лято. По-вероятно е обаче промяната да е плавна, за да не се отблъснат феновете.

Междувременно, до края на сегашния сезон остават 8 серии, в които ще видим как ще се развият взаимоотношенията на Бил и Ерик с Властта, как ще се справи Пам като майка, какво планират феите и, разбира се, вътрешните терзания на Суки, която, както винаги, привлича проблемите като магнит. Сюжетът на сериала вече тотално се е отклонил от оригиналната книжна поредица, която, за разлика от зрелището на малкия екран, достигна своя край.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

ще очаквам с нетърпение 6 сезон за да разбера развръзката между Ерик Суки и Бил това е филм който грабна вниманието ми от първия си сезон прекрасно изпълнение и много яко ще се радвам да дочакам 6 сезон на филма Истинска Кръв…