silent hill revelation ghrr

Трейлър за Silent Hill: Revelation 3D

Ако се съди по рекламното клипче, „Сайлънт Хил: Откровение“ ще бъде по-добър от предшественика си.

Градчето, което адът нарича свой дом, Сайлънт Хил, отново ви зове за разходка из ужасяващите му улици. Грозни чудовища, уродливи медицински сестри и много 3D-огън са част от причините да поискате да го посетите отново, въпреки разочароващата първа визита. За да разберете за какво говоря, вижте трейлъра на Silent Hill: Revelation

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът изглежда няма да има нищо общо с героите от първия, освен че отново ще се развива в прокълнатия Сайлънт Хил. Смесица от психо-хорър, мистерия, трилър и елементи от популярната компютърна игра, „Сайлънт Хил: Откровение“ ще бъде самостоятелен и независим от предшественика си. Което може да е само за добро.

Аделайд Клеменс и Шон Бийн играят Хедър Мейсън и баща й, които преди време са напуснали отвратителното градче на тихия хълм. Злото обаче ги преследва където и да отидат – в навечерието на 18-тия рожден ден на Хедър тя е измъчвана от демонични кошмари и видения. След изчезването на баща й и съученика й (Кит Харингтън), тя решава отново да се завърне в Сайлънт Хил и да види какво може да направи, за да спаси близките си и да се отърве от злите сили в града. Не без участието на героите на Кари-Ан Мос („Матрицата“) и Малкълм МакДауъл („Портокал с часовников механизъм“), Хедър открива истината за себе си, а откровението заплашва да я затвори в демоничния град завинаги.

Ако сте се заинтересували от филма, вижте и клипчето, което екипът му показа на Comic Con 2012, след което си запишете датата 26 октомври – тогава филмът излиза в кината по света и у нас.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата