ogneniqt krug ttt

Влезте в огнения кръг

В понеделник излезе „Огненият кръг“ на Мишел Зинк. С нея авторката и издателство „Колибри“ завършват започнатата преди години тийнейджърска трилогия „Пророчеството на сестрите“.

Изображение с име: ogneniqt krug coverАко сте фенове на Мишел Зинк и нейната трилогия „Пророчеството на сестрите“, ще се зарадвате да чуете, че последната й част вече е на пазара.

Лия вече има съюзници в своята борба срещу зловещото древно проклятие, тегнещо над нея и нейната сестра близначка. Докъде ще стигнат отношенията й с Димитри? Има ли изобщо бъдеще пред нея, или ужасният демон ще успее да проникне в нашия свят? Докъде ще стигне сестра й Алис в желанието си да й попречи? Все повече неща стават ясни около Обреда, който трябва да бъде извършен от Лия и девойките ключове… и все по-неясно е как ще завърши той.

Мишел Зинк е родена в Южна Калифорния, но сега живее в Ню Йорк с четирите си деца. От всичко най-много обича музиката, но е голям почитател и на античните митове и легенди. Тя е още една от находчивите американски авторки, които яхват вълната на успеха с тийнейджърските свръхестествени романи и печелят одобрението на читатели от цял свят. Мишел Зинк се отличава с пълнокръвните си образи и преплитането на романтика с готически ужас в историите си.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата