5 коментара
the-neighbors-abc-tv-show 1

Нова комедия с извънземни стартира от тази есен

„Съседите” ще се излъчва от 26 септември по американската телевизия АВС

Всеки, който е бил фен на „Алф” и „На гости на третата планета”, знае, че извънземните, освен загадъчни и страшни, могат да бъдат много забавни. Сблъсъкът на две разумни цивилизации е вдъхновил не един апокалиптичен сюжет, но когато погледът върху темата е по-светъл и се придържа към смешната страна на нещата, се получава нещо, което наистина си струва да се види не само от закоравелите фенове на научната фантастика, а и от всички, които обичат добрата комедия.

Засега не е ясно дали сериалът „Съседите” ще се превърне в култова класика като горните два, но прогнозите са добри, а промото – зарибяващо.

http://www.youtube.com/watch?v=IfYULMbsxkU

Концепцията на сериала е относително проста – Семейство Уийвър – Деби (Джейми Гъртс), Марти (Лени Венито) и трите им деца, се местят в нова къща в квартала „Hidden Hills” („Скрити хълмове”), която за щастие не е обитавана от демонични създания, но пък всички съседи са извънземни. Въпреки шокиращото откритие, Уийвър решават да приемат предизвикателството да останат, и да се адаптират към новата ситуация. Инопланетяните са от планетата Забврон и, както може да се види от трейлъра, под човешката маскировка, изглеждат като симпатични гущероподобни хуманоиди (по-симпатични от „Посетителите“). Любопитен факт е, че всички извънземни персонажи носят имена на известни американски спортисти – Уилт Чембърлейн (в ролята Саймън Темпълмен), Джаки Джонър Кърси, Джо Монтана и др. Те са били специално попитани за разрешение, а това е довело до промяна на някои от имената в последния момент.

Изображение с име: The Neighbors

Създателят на сериала Дан Фогелман твърди, че се е вдъхновявал от собственото си семейство.  „Съседите” ще бъде преди всичко семейно шоу, изпълнено с лек хумор, а не толкова сатира или критика на американското общество, въпреки че в някои от епизодите ще бъдат засегнати и наболели социални проблеми.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата