6 коментара
the hunger games trilogy by rjvg92-d341yoq

Игрите на Глада, които не видяхме

Вижте идеята на режисьора Кевин Танчароен как трябва да изглеждат игрите.

Преди да почнат снимките на някой филм, най-голямата дилема е кой ще го режисира. Студията често имат предвид няколко режисьора, които показват своите виждания за лентата. Ние, публиката, виждаме само крайния продукт и не можем да разберем с каква версия сме се разминали. В последните години е било прието виждането на режисьорите за филма да се представят във формата на смесица от трейлъри и сцени от вече готови филми – за да могат от студиото нагледно да усетят атмосферата, която иска да постигне твореца.

Когато от Lionsgate започват търсенето на режисьор за „Игрите на Глада“, Кевин Танчароен прави точно такова клипче. Танчароен не може да се похвали с много филми зад гърба си и може би е виждал „игрите“ като своя трамплин. Засега е режисирал филма от 2009 „Fame“ и интернет сериала „Смъртоносна битка: Заветът“. Както знаем, Гари Рос е спечелил мястото, но сега Танчароен е решил да покаже клипчето, с което се е представил пред Lionsgate. Ето го и него:

http://www.youtube.com/watch?v=hcXf90kB1cI

Много хора останаха недоволни от по-скоро смекчената и подготвена за деца атмосфера на филма, както и от постоянно тресящата се камера. Би ли ви харесала повече версията на Танчароен съдейки по видяното? Може би точно това цели режисьора с пускането на клипчето си в интернет – натиск от недоволните фенове и евентуалното му назначаване. Не че смесица от творбите на други хора е много оригинално, но още не е късно да се тръгне в по-мрачна посока, след като режисьорът на „Mockingjay“ е все още неизвестен.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата