Изкарайте агресията от себе си с Borderlands 2

Излиза продължението на Borderlands.

Ако си търсите нова игра, в които целта е да съберете колкото можете повече оръжия и да утрепете колкото можете повече врагове, то Borderlands 2 е заглавието за вас! Там можете да създавате свои собствени оръжия, да си сътрудничите с трима други играчи и да ъпгрейдвате героя си постоянно, трепейки „базилиони“ врагове.

Девственият свят на планетата Пандора отново е отворен за феновете на Borderlands. Красивият Джак, злодеят начело на корпорация Хиперион, на практика владее потъналата в анархия планета. Той организира гладиаторски игри за забавление на поданиците си и е безмилостен. Новата банда от добри герои – Салвадор, Мая, Акстън и Зиро, се оказват изоставени в пандорската тундра и ще трябва да се преборят с него и ордите от роботи и изроди, които той праща срещу тях.

Разбира се, играта не е само стрелба, стрелба и нищо друго освен стрелба. Това си е RPG, наречено от създателите си „Диабло, но с оръжия“. Продължението представя един по-голям свят, който ще даде повече игрови часове на геймърите и възможност за повече персонализация на героите. Тъй като героите могат да се ъпгрейдват постоянно, това ще прави играта все по-интересна при всяко следващо преиграване.

Сюжетът с отмъщението като централна тема също не бива да се отмята като прекалено елементарен, въпреки че не е бил акцент за разработчиците. Вероятно ще има нещичко и за хората с чувство за хумор.

Играта излиза днес за PS3, Xbox 360 и PC.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |