Марк Уеб продължава да режисира Спайди

С Андрю Гарфийлд вече е подписано да се върне в главната роля, докато с Ема Стоун се водят преговори.

Едва ли беше голяма изненада, че Сони побързаха да обявят, че ще има продължение на „Невероятния Спайдърмен“. Все пак, планът им от самото начало беше да направят нова трилогия, а след като римейкът направи 700 милиона долара, то продължението беше неминуемо.

Новините в случая са, че Марк Уеб отново ще бъде режисьор, а Андрю Гарфийлд ще се завърне в главната роля на Човека-паяк. С Ема Стоун още се преговаря, но вероятността тя да не продължи е мимолетна.

Въпреки че не всички се влюбиха в новата версия на The Amazing Spider-Man, болшинството от критиците очакват втория филм да бъде много по-добър от първия. Това е като традиция за американските киноадаптации на популярни комикси – „Х-мен“ на Браян Сингър, „Батман“ на Кристофър Нолан, дори „Човека-паяк“ на Сам Райми. Във всяка трилогия първият филм губи твърде много време в представяне на героите и драмите им. Когато вторият е освободен от това бреме, той има на разположение повече време да направи една качествена история в стилна и изпипана визия.

„Невероятният Спайдърмен 2“ в момента се пише от Алекс Кърцман, Роберто Орсай и Джеф Пинкнър, които работят по предишна чернова на Джеймс Вандербилт. По план, филмът се очаква да достигне до кината на 2 май 2014.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Няма как да подмина Angels and Demons. Поредният филм по книга на Дан Браун спечели своите фенове по цял свят и докара добри приходи на продуцентите си. Том Ханкс отново е с кофти прическа и отново разплита загадки. Въпреки високите оценки за мен филмът си остана посредствен… просто исках малко повече фантасмагории, но за това не е „виновен“ той, а авторът на книгата. Ако си говорим за загадки според мен Никълъс Кейдж се справя много по-добре и в двете части на National Treasure. The Box, който гледах наскоро, се оказа доста приличен трилър с елементи на фантастика. Хубавото при него е, че те държи в напрежение до самия край, защото си нямаш на идея какво се случва. Представете си, че един ден пред вратата си намерите кутия с голям червен бутон върху нея и ви бъде казано, че ако натиснете този бутон някой някъде по света ще умре, но и ще получите $1 млн. Камерън Диаз прави грешката и натиска бутона, но какво се случва по-късно разберете сами. Ще ви подскажа само, че е замесена и NASA… интересно, нали? И понеже сме на по-различна вълна, то ето ви един психотрилър – The Uninvited. Много се колебаех към кой жанр точно спада, но в крайна сметка поради липсата на кръв реших да го сложа тук. С две думи мога да кажа, че лентата е напрегната, стряскаща и с неочакван край. Наистина е изненадващо добра, но все пак не очаквайте шедьовър. Horsemen звучи селско, но всъщност зад него се крие един приличен психотрилър с Денис Куейд в главната роля. Всъщност това е първият трилър тук, в който става дума за серийни убийства, а когато са намесени и Четирите Конника на Апокалипсиса, то работата става сериозна.