1 коментар
Image converted using ifftoany

Марк Уеб продължава да режисира Спайди

С Андрю Гарфийлд вече е подписано да се върне в главната роля, докато с Ема Стоун се водят преговори.

Изображение с име: spider2Едва ли беше голяма изненада, че Сони побързаха да обявят, че ще има продължение на „Невероятния Спайдърмен“. Все пак, планът им от самото начало беше да направят нова трилогия, а след като римейкът направи 700 милиона долара, то продължението беше неминуемо.

Новините в случая са, че Марк Уеб отново ще бъде режисьор, а Андрю Гарфийлд ще се завърне в главната роля на Човека-паяк. С Ема Стоун още се преговаря, но вероятността тя да не продължи е мимолетна.

Въпреки че не всички се влюбиха в новата версия на The Amazing Spider-Man, болшинството от критиците очакват втория филм да бъде много по-добър от първия. Това е като традиция за американските киноадаптации на популярни комикси – „Х-мен“ на Браян Сингър, „Батман“ на Кристофър Нолан, дори „Човека-паяк“ на Сам Райми. Във всяка трилогия първият филм губи твърде много време в представяне на героите и драмите им. Когато вторият е освободен от това бреме, той има на разположение повече време да направи една качествена история в стилна и изпипана визия.

„Невероятният Спайдърмен 2“ в момента се пише от Алекс Кърцман, Роберто Орсай и Джеф Пинкнър, които работят по предишна чернова на Джеймс Вандербилт. По план, филмът се очаква да достигне до кината на 2 май 2014.

Изображение с име: Марк Уеб продължава да режисира Спайди

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата