true blood 360

Шести сезон на „Истинска кръв“ с по-малко епизоди

Заради бременността на Ана Пакуин ще има по-малко време за снимки и следователно по-малко епизоди.

Изображение с име: paquin pregnantЩастливата двойка от „Истинска кръв“ Ана Пакуин и Стивън Мойер скоро ще се зарадват с близнаци. Пакуин е била бременна с тях още по време на снимките на пети сезон, но не й е личало. Както се вижда на снимката отстрани – блондинката вече е доста по-едра.

Радостната новина има и лоша страна – тъй като раждането се очаква да стане през ноември, снимките за новия сезон на True Blood ще започнат чак през януари. Затова и догодина ще се излъчат не 12, а само 10 епизода от сериала.

Допълнителен аргумент за съкратената поръчка е и трудната икономическа ситуация в света, поне според Алън Бол, който доскоро беше главният сценарист. Мозъкът зад телевизионната адаптация на романите за Суки Стакхаус преди време обяви, че се отказва от работата си и ще остане само като консултант, за да даде възможност на останалите от екипа да се изявят, на сериала – да се развие в нови насоки, а на себе си – да има повече време за други проекти.

Как ще се представи новият главен сценарист и дали по-малкото епизоди ще повишат качеството на сезона, ще разберем през лятото на 2013 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата