1 коментар
wonder-woman11

Жената-чудо все пак ще стане на сериал?

Новият дом на римейка може да се окаже CW, която вече излъчва идеалния сериал, с който да ги сложи в една и съща вечер.

Изображение с име: Linda_Carter_WWsmile
Колкото и да е смешен костюмът на Линда Картър, нейната героиня все още е знаков образ за американската култура.

Жената-чудо е отговорът на феминистките към всички мъжествени супергерои, които завладяват въображението на Америка още от миналия век. Тя е имала не само свой комикс, но и сериал, в неособено близкото минало. С възраждането на манията по комиксите напоследък, NBC опитаха да й направят римейк, но не успяха – направеният пилотен епизод не беше одобрен.

Но вече има нов шанс за супергероинята! От CW са започнали да разработват нов сериал с нея, като идеята е той да си партнира със „Стрелата“ догодина. Работното заглавие е „Амазонка“, а проектът е на ниво сценарий на пилота, но засега нещата изглеждат добре и продуцентите му възлагат доста надежди.

Дори екипът на Arrow не възразява на потенциалната Wonder Woman. За тях, ако сериалът се реализира, той ще бъде не конкурент, а идеално допълнние към собствения продукт. Разбира се, за да се стигне до партниране на двата сериала, първият ще трябва да оцелее след първия си сезон, което още не е сигурно. Последният супергеройски сериал, „Пелерината“, не можа да преживее първия си сезон.

Ще видим каква ще е съдбата и на „Жената-чудо“. Ще успее ли тя най-накрая да се завърне на малкия екран или ще претърпи поредния провал, губейки битката за равенство с мъжете?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата