Revolution с пълен сезон, Touch закъснява

Добри новини за Джей Джей Ейбрамс и лоши за Тим Кринг.

Ако сериалът „Революция“ ви е допаднал – бъдете спокойни – не сте сами. Директорите в NBC са останали доволни от рейтингите и амбицията на сериала и са поръчали пълен сезон с 22 епизода. Revolution направи своя дебют с един от най-добрите рейтинги, които телевизията е получавала през последните няколко години. В последствие загуби една четвърт от зрителите си, но въпреки това регистрира добри резултати в два аспекта – задържа почти 90% от зрителите на предаването преди него и подобрява резултатите за тези час и вечер спрямо миналата година с почти 50%. Затова е и логично да му се даде пълна поръчка, вместо да бъде спрян след само 13 епизода.

Новините за друг американски сериал от жанра обаче не са толкова добри. „Докосване“ трябваше да започне с втори сезон този октомври, но вместо това е изместен за януари. Времената не са толкова добри за Fox, защото зрителите напоследък не се задържат дълго на техния канал. От друга страна, въпреки че сериалът с Кийфър Съдърланд беше подновен, неговите рейтинги не бяха блестящи. По-малко от половината зрители на пилотния епизод останаха за финала миналата година, а идеята за втори сезон беше да се сложат Touch и Fringe в една и съща вечер. Като се има предвид, че рейтингите на „Експериментът“ също са традиционно ниски, идеята двата сериала да се вържат не звучи толкова добре.

Вместо „Докосване“, телевизията ще излъчва риалити – „Кошмари в кухнята“ – доколко то ще събере домакините пред екрана и ще ги задържи за „Експериментът“, който няма нищо общо с техните интереси, е друг въпрос. Така или иначе, Кийфър Съдърланд ще трябва да почака малко преди да се изправи срещу следващите пророчества на сина си. В новия сезон ще има и нови актьори, присъединяващи се на пълно работно време към състава – Мария Бело („Спешно отделение“), Лукас Хаас (колега на Съдърланд от „24“), Саид Такмауи („Изгубени“) и Саксън Шарбино („Плюя на гроба ти“).

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

научнопопулярните филми нямат нищо общо. В хубавите сериали се случва нещо – някой умира (завинаги), сюжетът търпи развитие и т.н. Ако 3-4 сезона, всичко се върти около една загадка, и няма абсолютно никакъв напредък, и главните герои са си горе-долу същите, като в началото – това е разтягане на локуми за мен (или пенявене – в случая със сапунките).

Мърморан

Като не ти харесва разтягането на локуми гледай научнопопулярни филми

Петя Ивайлова
petia84

Хубаво – на мен ми хареса „Революция“, но не знам дали интересът ми ще се задържи. Стига да не разтягат много лукуми, като в „Изгубени“, и да знаят накъде вървят, може да се получи много добър сериал.