Торчууд не е спрян

Ръсел Т. Дейвис е казал в интервю, че сериалът в момента просто е в застой.

Макар да не останахме кой знае колко доволни от четвърти сезон, „Торчууд“ вече сериозно ни липсва. Затова и все надаваме ухо към Великобритания с надеждата да чуем нещо хубаво, но такава новина все не идва. И явно сушата ще продължи още доста време.

В интервю за BBC създателят на Torchwood, Ръсел Т. Дейвис, е казал следното:

Много ми хареса да правим сериала там (в САЩ) и щях да продължа с него, ако обстоятелствата не ме бяха принудили да се върна тук. Така че „Торчууд“ е замразен. В момента не работя, занимавам се само с „Магьосници и извънземни“. Един ден ще се върна на работа и, надявам се, вече няма да съм бита карта за BBC. „Торчууд“ не е официално спрян, просто отлежава. Сериали като него могат да се върнат и след 10-20 години.

Силно се надяваме да не отнеме 10-20 години на капитан Джак и Гуен Купър да се завърнат на екран. Интересно е и какво прави Ръсел Т. Дейвис по Wizards and Aliens, щом не го смята за работа.

Иначе изказването му не противоречи на другите преди него – Джон Бароумен също каза, че сериалът е замразен преди около година. Явно и той не възлага кой знае какви надежди на скорошно завръщане, щом приема големи роли като предстоящото му гостуване в „Стрелата“. Сериалът, който го направи звезда, може да е в застой, но неговата кариера определено не е.

Кога ли ще видим отново тази двойка на екран в предишния й блясък?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Дано да го подновят скоро!!!

А Бароуман хич даже не си почива – щях да падна от стола, когато го видях да гостува в последния сезон на Hustle.