1 коментар
Game-of-Thrones-Wallpapers-241

Трети сезон на Game of Thrones започва на 31.03.2013

Още нямаме трейлър, но кратко тийзърче загатва за война между мъртвите и живите, между огъня и леда. Имаме и клипче зад кадър, както и нови попълнения в актьорския състав.

Около 5 месеца минаха от края на втори сезон на „Игра на тронове“ и още горе-долу толкова остават до трети сезон. Вече беше обявено, че неговото излъчване в САЩ ще започне на 31 март догодина, а вероятно и тукашното няма да се забави твърде много. По случая от HBO пуснаха и кратко тийзърче, с което да напомнят, че скоро отново ще се завърнем в кървавата зимна приказка от Седемте кралства на Вестерос.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не се знае коя е жената, която говори за задаваща се война между мъртви и живи, между лед и огън, но гласът напомня на този на Мелисандре (Карис ван Хутен), червената жрица, съюзила се с един от претендентите за Железния трон. Мъртвите би трябвало да са Белите бродници, които направиха зрелищна поява в края на втори сезон, а щом Мелисандре говори за тях, значи тяхното присъствие ще бъде много по-осезаемо за живеещите на юг от Вала оттук нататък.

Това обаче са само спекулации на основата на това несъдържащо нови сцени клипче, а до хубавите трейлъри ще има още доста да почакаме. Последното, което ви съобщихме за Game of Thrones беше дългият списък на новите актьори, които ще влязат в състава, както и че адаптациите на книгите от Джордж Р. Р. Мартин вече ще вървят по-бавно – трети сезон ще обхване само половината от третата книга „Вихър от мечове“. Но така или иначе, във втори сезон видяхме някои значителни отклонения от „Сблъсък на мечове“, така че запознатите с оригиналната история вероятно ще срещнат някои изненади и догодина.

http://www.youtube.com/watch?v=LC2IayVc01o

Към новите актьори можем да добавим и Иуън Рион, за когото се спекулира, че ще влезе в ролята на Рамзи Сноу. Героят е важна част от историята за падането на Уинтърфел, въпреки че досега не се е появявал пред камера. Зрителите не видяха какво точно стана там, а само крайният резултат – замъкът беше опожарен и разграбен. Но наемането на актьор за този герой дава сериозни индикации на читателите, че ще се хвърли повече светлина върху събитията от Севера. Рион последно игра Саймън в Misfits, където се върна във времето, за да спаси приятелката си.

Сиаран Хиндс пък ще бъде прочутият Манс Рейдър. Него го гледахме последно в „Жената в черно“ с Даниел Радклиф.

Появи ще имат и двама музиканти – барабанистът на Coldplay Уил Чемпиън и вокалистът на Snow Patrol Гари Лайтбоди. Първият ще играе музикант, а за втория още не се знае, но и двамата ще се покажат за кратко.

Изображение с име: game-of-thrones-season-3-gameplan

Наскоро Кит Харингтън каза в свое интервю, че трети сезон е най-епичният досега, а от телевизията са им отпуснали и доста по-голям бюджет. „Наближават някои страхотни неща и смятам, че сезонът ще грабне хората, особено ако не знаят предварително какво предстои“, казва 25-годишният актьор зад Джон Сноу.

За нас зимата тепърва предстои, но ние можем да сме спокойни, че след около 5 месеца, тя ще свърши. Жителите на Седемте кралства на Вестерос не могат да се похвалят със същото, защото тяхната тепърва идва и ще продължи с години…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата